این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و فنون شیلات، جلد ۲، شماره ۱، صفحات ۴۳-۵۴

عنوان فارسی اثرات سطوح متفاوت گلوکان بر شاخص های رشد، ترکیب شیمیایی بدن و میکروبیوتای روده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) انگشت قد
چکیده فارسی مقاله در این مطالعه اثرات استفاده از مکمل غذایی تجاری هاپلایت به عنوان محرک ایمنی و رشد با ماده مؤثر گلوکان (10/5% آلفا، 23/6% بتا) به نسبتهای صفر، 0/5، 1، 1/5 و 2% در جیره بچه ماهی سفید بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و میکروبیوتای روده­ای بررسی شد. 25 عدد بچه ماهی با میانگین وزنی 0/06± 1/15 گرم به مخازن 100 لیتری که تا80 لیتر آبگیری شده بود، منتقل شد. طول دوره بررسی 60 روز بود و هر 15 روز یک بار زیست ­سنجی می­ شدند. غذا­دهی سه بار در روز و تا حد سیری انجام می ­شد. میانگین اکسیژن، pH و دما طی بررسی بترتیب 0/1± 0/5 میلی گرم بر لیتر، 0/2± 7/8، 0/11±24/4 درجه سانتیگراد بود. نتایج بررسی عوامل رشد نشان داد بچه ماهیان تیمار 0/5 و 1% بالاترین افزایش وزن، ضریب رشد ویژه و وزن نهایی را داشتند که اختلاف معناداری با تیمار شاهد داشت (0/05>P). همچنین تعداد کل باکتریها و لاکتوباسیل های روده ­ای در تیمار 0/5% افزایش معناداری در مقایسه با سایر تیمارها داشت (0/05>P). نتایج این مطالعه بیانگر این است که استفاده از گلوکان در دوران اولیه زندگی با میزان مناسب، سبب بهبود رشد و تغییر ترکیب میکروبیوتای روده ­ای بچه ماهی سفید می­ شود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ماهی سفید، گلوکان، رشد، میکروبیوتای روده،

عنوان انگلیسی Effects of different levels of Glucan on growth performance, carcass composition and intestinal microbiota in Rutilus frisii kutum fry
چکیده انگلیسی مقاله The effects of various levels of the commercial dietary supplement, Hoplite containing glucan, on growth performance, body composition and intestinal microbiota in white fish, Rutilus frisii kutum fry were investigated. 25 white fish fry (mean weight=1 ± 0.15 g) were stocked in each experimental tank (100 L). The fry were fed experimental diets supplemented with 0, 0.5, 1 and 2% Hoplite to apparent satiation, 3 times a day for 60 days. Biometry was performed every two weeks. Mean dissolved oxygen concentration, pH and water temperature recorded during the experiment were 5.0±0.1 mg/l, 7.8±0.2 and 24.4±0.11 ºC, respectively. At the end of the trial period, growth parameters, body composition and intestinal microbiota were studied. Results indicate that fry fed 0.5 and 1% glucan exhibited highest weight gain (WG), specific growth rate (SGR) and final body weight (FBW) which were significantly different (P
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله رودابه روفچایی |
پژوهشکده آبزی پروری آبهای کشور
سازمان اصلی تایید شده: پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور

سید حسین حسینی فر | seyed hossein
گروه شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

عباسعلی زمینی |
استاد دانشگاه

محمد صیاد بورانی | sayyad bourani
مسئول کارگاه سردآبی کشور

حسن مقصودیه کهن | maghsodie kohan
کارشناس تغذیه پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی
سازمان اصلی تایید شده: پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور

مریم فیید |
پژوهشکده آبزی پروری
سازمان اصلی تایید شده: پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور


نشانی اینترنتی http://jfst.modares.ac.ir/article_615_31bcb125983fa991df5f7808e4d22618.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/983/article-983-200176.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات