این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و فنون شیلات، جلد ۲، شماره ۱، صفحات ۵۵-۷۰

عنوان فارسی تاثیر سطوح پروتئین و نسبتهای مختلف کربو‏هیدرات به چربی در روند رشد و ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی جوان پرورشی (Huso huso)
چکیده فارسی مقاله آزمایشی در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی متعادل به روش فاکتور‏یل (4×4) با 4 سطح پروتئین (35، 40، 45 و 50 درصد) هر یک با 4 سطح کربو‏هیدرات به چربی (1/7، 1/4، 1/1 و 0/8) به مدت 108 روز بر رشد و ترکیب شیمیایی لاشه فیل­ماهی جوان (4/33±891/9 گرم) انجام شد. در پایان دوره آزمایش اختلاف معناداری در شاخصهای رشد (متوسط وزن و ضریب رشد ویژه) ماهیان تغذیه شده با جیره­های حاوی 35، 40 و 45 درصد پروتئین مشاهده نشد (0/05P). مقایسه تیمارهای 1/4 و 1/1 نشان داد ماهیان تغذیه شده از تیمار 1/4 از مقادیر بالاتر NPU (درصد پروتئین خالص جذب شده) نسبت به ماهیان تغذیه شده از تیمار 1/1 برخوردار بودند (0/05>P). براساس نتایج حاصل می­توان اذعان کرد که جیره غذایی حاوی 35% پروتئین، 26% کربوهیدرات و 18% چربی با نسبت کربوهیدرات به چربی 1/4 جهت دستیابی به حداکثر رشد، در تغذیه فیل­ماهی 891 تا 2000 گرم نسبت به سایر تیمارها مطلوب تر می­باشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله فیل ماهی، پروتئین، نسبت کربوهیدرات به چربی، رشد، ترکیب لاشه،

عنوان انگلیسی The effect of different levels of protein and carbohydrate to lipid ratio on growth rate and body composition of farmed juvenile Huso huso
چکیده انگلیسی مقاله A 4 × 4 factorial design was conducted to quantify the optimumrncarbohydrate ⁄ lipid ratio to minimize the dietary protein level in growingrnbeluga, Huso huso (initial weight 891.9 ± 33.4 g, mean ± SD). Fish were fedrnwith sixteen experimental diets formulated to contain four protein levels (35,rn40, 45 and 50%) and four dietary carbohydrate ⁄ lipid ratios of 0.8, 1.1, 1.4,rnand 1.7 for 108 days. At the end of trial, there were no significant differencesrnin growth parameters among fish fed with 35, 40 and 45% protein levels. Nornsignificant difference in growth parameters and feed efficiency (FE) wasrnalso observed when dietary carbohydrate ⁄ lipid ratios decreased from 1.7 torn1.1 within the same energy level (P > 0.05). The highest carcass proteinrncontent was observed in fish fed 0.8 and 1.4 carbohydrate to lipid ratio (P
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله میرحامد سیدحسنی | sayed hassani
کار شناس تغذیه انستیتو تحقیقات ماهیان خاویاری دکتر دادمان

محمود محسنی |
کار شناس پژوهشی انستیتو بین المللی تحقیقات ماهیان خاویاری دکتر دادمان

حمید رضا پور علی | hamid reza
مربی پژوهشی انستیتو بین المللی ماهیان خاویاری دکتر دادمان

محمد علی یزدانی ساد اتی | mohammad ali yazdani ساد atc
رئیس بخش تکثیر و پروش انستیتو بین المللی تحقیقات ماهیان خاویاری دکتر دادمان


نشانی اینترنتی http://jfst.modares.ac.ir/article_616_192bcd0b0db285059e6c8f67a85107cd.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/983/article-983-200177.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات