این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
فرآوری و نگهداری مواد غذایی، جلد ۵، شماره ۲، صفحات ۷۵-۸۹

عنوان فارسی بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ
چکیده فارسی مقاله دراین پژوهش متغیرهای مستقل فراصوت شامل زمان صوت­دهی (1-15 دقیقه)، دمای فرایند (25-45 درجه سانتی‌گراد) و توان دستگاه فراصوت (10-100 درصد) در نظر گرفته ­شد. نتابج حاکی از آن بود که زمان صوت­دهی به صورت خطی (01/0>P) و نیز اثر متقابل زمان با توان دستگاه فراصوت (01/0>P) تاثیر معنی­داری بر استخراج کوکومین از پودر ریزوم زردچوبه داشت. به منظور بهینه­سازی اثر زمان صوت­دهی، دمای فرایند و توان دستگاه فراصوت بر میزان استخراج کورکومین از روش سطح پاسخ، طرح مرکب مرکزی استفاده شد. نتایج نشان داد که مدل­ چند جمله­ای F2 به خوبی قادر به توصیف داده­ها بوده و به‌طور معنی­داری رابطه بین متغیرهای مستقل و پاسخ را بیان می­کند. بهترین سطوح زمان صوت­دهی، دمای فرایند و توان دستگاه فراصوت به‌ترتیب 8 دقیقه، 35 درجه سانتی‌گراد و 55 درصد بود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله شادی بلوریان |
استادیار، گروه پژوهشی افزودنیهای غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
سازمان اصلی تایید شده: پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی

صفیه خلیلیان |
دانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

محمد خلیلیان |
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)


نشانی اینترنتی http://ejfpp.gau.ac.ir/article_1560_0c1982ebad8a46d998a82cf523dc1f75.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-201766.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات