این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، جلد ۵، شماره ۲، صفحات ۷۵-۸۹
عنوان فارسی
بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ
چکیده فارسی مقاله
دراین پژوهش متغیرهای مستقل فراصوت شامل زمان صوتدهی (1-15 دقیقه)، دمای فرایند (25-45 درجه سانتیگراد) و توان دستگاه فراصوت (10-100 درصد) در نظر گرفته شد. نتابج حاکی از آن بود که زمان صوتدهی به صورت خطی (01/0>P) و نیز اثر متقابل زمان با توان دستگاه فراصوت (01/0>P) تاثیر معنیداری بر استخراج کوکومین از پودر ریزوم زردچوبه داشت. به منظور بهینهسازی اثر زمان صوتدهی، دمای فرایند و توان دستگاه فراصوت بر میزان استخراج کورکومین از روش سطح پاسخ، طرح مرکب مرکزی استفاده شد. نتایج نشان داد که مدل چند جملهای F2 به خوبی قادر به توصیف دادهها بوده و بهطور معنیداری رابطه بین متغیرهای مستقل و پاسخ را بیان میکند. بهترین سطوح زمان صوتدهی، دمای فرایند و توان دستگاه فراصوت بهترتیب 8 دقیقه، 35 درجه سانتیگراد و 55 درصد بود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
شادی بلوریان |
استادیار، گروه پژوهشی افزودنیهای غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
سازمان اصلی تایید شده
: پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی
صفیه خلیلیان |
دانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
محمد خلیلیان |
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)
نشانی اینترنتی
http://ejfpp.gau.ac.ir/article_1560_0c1982ebad8a46d998a82cf523dc1f75.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-201766.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات