این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، جلد ۴، شماره ۱، صفحات ۳۷-۴۶
عنوان فارسی
تاثیر تابش لیزر موج پیوسته سبز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ
چکیده فارسی مقاله
مقدمه: کاربرد تابش های نوری مختلف بویژه طول موج کوتاه و لیزر در صنعت غذا به جهت غیر فعال سازی شمار زیادی از میکروارگانیسم پاتوژن غذا زاد عامل ایجاد بیماری و مسمومیت به عنوان یک تکنولوژی مناسب و جدید مطرح می باشد. مواد و روش ها: تاثیر تابش لیزر موج پیوسته سبز بر ویژگی های ساختاری (با استفاده از-PAGE SDS) و فیزیکوشیمیایی (ارزیابی خصوصیات ارگانولپتیکی و pH) پروتئین های سفیده تخم مرغ مورد مطالعه قرار گرفت. یافته ها: ارزیابی های الکترفورز نمونه های سفیده تخم مرغ نشان داد که تیمارهای لیزر موج پیوسته سبز در این مطالعه فاقد تاثیری بر خصوصیات ساختاری و باندهای پروتئینی سفیده¬ تخم مرغ بوده و همچنین اثرات نامطلوبی در خصوصیات ارگانولپتیکی (رنگ و بو) سفیده تخم مرغ ایجاد ننمود. نمونه کنترل و نمونه های تیمار شده هیچ گونه تفاوت آماری معنی داری را در مقادیر pH شان نشان ندادند. بحث و نتیجه گیری: بهره گیری از روش تابش لیزر موج پیوسته سبز در عرصه سالم سازی تخم مرغ های شکسته در صنعت غذا می تواند مورد توجه قرار گیرد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
رزاق محمودی |
استادیار گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تبریز (Tabriz university)
ابراهیم صفری |
استادیار گروه فیزیک، دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تبریز (Tabriz university)
محمد سعید حسین زاده | mohammad saeed
دانش آموخته دکترای حرفه ای دامپزشکی دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تبریز (Tabriz university)
نشانی اینترنتی
http://ejfpp.gau.ac.ir/article_1561_f8268531bd3e7266973daeae1e797929.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-201786.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات