این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
فرآوری و نگهداری مواد غذایی، جلد ۴، شماره ۱، صفحات ۴۷-۶۴

عنوان فارسی ارائه مدل کامپیوتری جهت پیشبینی ماندگاری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله غلامعلی شریفی عرب | sharifi arab
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد دامغان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی دامغان (Islamic azad university of damghan)

روشنک رفیعی نظری | rafiei nazari
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی واحد دامغان

حسین جلالی |
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی واحد دامغان

مجید عرب عامری |
کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، معاونت غذا و دارو
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی شاهرود (Shahrood university of medical sciences)


نشانی اینترنتی http://ejfpp.gau.ac.ir/article_1424_e4d73ba842a93e529f9a2a8a6d44b060.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-201787.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات