این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، جلد ۱، شماره ۳، صفحات ۱۹-۳۶
عنوان فارسی
تعیین بازدهی فیله و برچسبگذاری تغذیهای فرآوردههای ماهی بیگهد (Hypophthalmichthys nobilis)
چکیده فارسی مقاله
برآورد ترکیب اولیه و میزان بازدهی فیله از نیازهای اولیه در فرآوری ماهی میباشد. هدف این پژوهش تعیین ترکیب شیمیایی و بازدهی فیلهماهی بیگهد (Hypophthalmichthys nobilis) بهمنظور برچسبگذاری تغذیهای و برآورد اقتصادی فرآوردههای بهدست آمده از آن با استفاده از معادلههای رگرسیونی میباشد. به اینمنظور 55 عدد ماهی بیگهد در محدوده اندازههای بازاری تهیه و میزان بازدهی محصول فیله، محتوای رطوبت، چربی، پروتئین، خاکستر و انرژی آنها در وزن تر و خشک مورد سنجش قرار گرفت. سپس رابطههای بین این فاکتورها با طول کل ماهی مورد بررسی قرار گرفته و نوع رابطه و معادله آنها تعیین گردید. طبق نتایج بهدست آمده، رابطه بین لگاریتم محتوای رطوبت و خاکستر با لگاریتم طول و وزن کل ماهی بهصورت رگرسیونی خطی معکوس بوده (05/0>P) در حالیکه رابطه بین میزان چربی، پروتئین، انرژی و بازدهی فیله با طول کل ماهی بهصورت رگرسیونی خطی مثبت بود (05/0>P). بهطورکلی این معادلهها بهصورت Y=bX±a میباشد. با توجه بهوجود این رابطهها و تعیین معادلههای آنها، میتوان با استفاده از شاخص طول کل ماهیان را توسط دستگاه دستهبندی و سپس از طریق معادلههای بهدست آمده برای بازدهی فیله و ترکیب تقریبی، برآورد اقتصادی و تعیین میزان رطوبت، چربی، پروتئین، خاکستر و انرژی هر دسته بهمنظور برچسبگذاری تغذیهای آن اقدام نمود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://ejfpp.gau.ac.ir/article_560_96d0c5e3a1abb7636c3f912915776402.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-201841.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات