این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، جلد ۱، شماره ۳، صفحات ۱۳۳-۱۴۴
عنوان فارسی
تاثیر شرایط نگهداری بر کیفیت آب گوجه فرنگی
چکیده فارسی مقاله
در این تحقیق تاثیر شرایط نگهداری (دما، زمان و نوع بستهبندی) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب گوجه فرنگی مورد مطالعه قرار گرفت. نمونههای آب گوجه فرنگی تولیدی در سه دمای 4، 25 و 35 درجه سانتیگراد در دو نوع بستهبندی (دوی پک[1] و بطری) مدت یک و سه ماه نگهداری شدند. نتایج حاصل از آزمونها (تغییرات pH، اسیدیته، مواد جامد محلول، میزان ویتامین ث، و بار میکروبی) نشان داد که اختلاف معنیداری در کیفیت آب گوجه فرنگیهای بستهبندی شده در بطری یا دوی پک مشاهده نشد. اما زمان و دمای نگهداری اثر معنیداری روی ویژگیهای میکروبی و ارزش غذایی (میزان ویتامین ث) آب گوجه فرنگی داشتند. ثابت شد نمونههای نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد بهمدت یک ماه بهترین کیفیت را نشان دادند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://ejfpp.gau.ac.ir/article_575_2e7d42e9e198e9e293b161085b655071.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-201847.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات