این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
فرآوری و نگهداری مواد غذایی، جلد ۱، شماره ۲، صفحات ۱۰۳-۱۲۰

عنوان فارسی بررسی اثر میزان رطوبت بر ویژگی‌های فیزیکی میوه سنجد
چکیده فارسی مقاله در این مطالعه برخی از ویژگی‌های فیزیکی میوه سنجد به‌عنوان تابعی از محتوای رطوبتی محصول، در دامنه 48/30-75/5 درصد (بر پایه خشک) مورد ارزیابی قرار گرفت. ویژگی‌های فیزیکی مورد بررسی در این مطالعه شامل ابعاد محوری میوه، وزن هزاردانه، مساحت سطح، شاخص کرویت، جرم مخصوص توده محصول، جرم مخصوص حقیقی، تخلخل، سرعت حد، زاویه لغزش و ضرایب اصطکاک ایستایی بر سطوح مختلف بودند. میانگین طول، عرض، ضخامت و وزن هزاردانه در رطوبت 75/5 درصد به‌ترتیب 11/18، 56/12، 2/12 میلی‌متر و 102 گرم به‌دست آمد. متوسط قطر هندسی، مساحت سطح، کرویت، جرم مخصوص حقیقی، تخلخل، زاویه لغزش و سرعت حد با افزایش رطوبت در دامنه رطوبتی ذکرشده به‌ترتیب 01/14-68/13 میلی‌متر، 31/616-62/587 میلی‌مترمربع، 03/76-57/75 درصد، 25/936-12/854 کیلوگرم بر مترمکعب، 8/54-42/48 درصد، 5/32-5/26 درجه و 82/6-1/6 متر بر ثانیه افزایش یافت. برعکس، جرم مخصوص توده محصول از 52/440 کیلوگرم بر مترمکعب در رطوبت 75/5 درصد به 12/423 کیلوگرم بر مترمکعب در رطوبت 48/30 درصد کاهش یافت. همچنین، ضرایب اصطکاک ایستایی سنجد روی سطوح شیشه، استیل زنگ نزن و چوب چند لایه به‌ترتیب از 286/0 تا 356/0، 344/0 تا 419/0، 305/0 تا 375/0 افزایش یافت.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://ejfpp.gau.ac.ir/article_555_d86798a8e1ca0a520b459f92b2f6a5d2.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/997/article-997-201856.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات