این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
، جلد ۱۸، شماره ۴، صفحات ۲۳۱-۲۴۱
عنوان فارسی
اثرات عصاره سیر بر پدیده مهار منتشرشونده در بافت نئوکورتیکال مغز رت
چکیده فارسی مقاله
زمینه و هدف: هدف از مطالعه حاضر، تعیین اثر عصاره سیر بر خصوصیات پدیده مهار منتشرشونده قشری (CSD) به عنوان عامل ایجاد آورا، سردردهای میگرنی و احتمالاً سایر علائم عصبی در نئوکورتکس مغز رت میباشد. روش تحقیق: در این مطالعه تجربی، پس از القاء CSD با دو روش تزریق KCl و شستشو در مایع مغزی- نخاعی مصنوعی (aCSF) حاوی غلظت کم NaCl در برشهای قشر حسی- پیکری مغز رت، در روش اول برشها به مدت دقیقه با غلظتهای مختلف عصاره سیر (1، 10، 50 و µmol/L100) شستشو داده شدند و در روش دوم در معرض عصاره سیر با غلظتµmol/L قرار گرفتند. برشهای مغز شاهد در هر دو روش، پس از القاء CSD تنها با CSF حاوی غلظت کم الکل شستشو شدند. خصوصیات CSD شامل دفعات بروز، دامنه، مدت و سرعت انتشار توسط ثبت پتانسیل خارج سلولی اندازهگیری شد و مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. یافتهها: در مدل القاء CSD با KCl، عصاره سیر توانست در تمام غلظتهای مورد آزمایش، به صورت وابسته به دوز، دامنه و نسبت CSD قبل و بعد را به صورت معنیداری کاهش دهد (006/0P=)؛ ولی در مدت (08/0P=) و سرعت (4/0P=) آن تأثیری نداشت. در روش دوم، افزودن عصاره سیر به محلول شستشو باعث کاهش معنیدار دامنه (03/0P=) و دفعات بروز (006/0P=) CSD گردید. مدت CSD در این مدل نیز تغییر آماری معنیداری نداشت. نتیجهگیری: نتایج این تحقیق نشان داد که سیر قادر است از ایجاد وگسترش پدیده CSD پیشگیری نماید.
کلیدواژههای فارسی مقاله
سیر، نئوکورتکس، مهار منتشرشونده، میگرن
عنوان انگلیسی
Effects of garlic extract on spreading depression in rat neocortical tissue
چکیده انگلیسی مقاله
Background and Aim: The aim of the present study was to investigate the effect of Garlic extract on cortical spreading depression (CSD) specifications as underlying mechanism of aura and subsequent pain in migraine in rats' neocortical slices. Materials and Methods: In this experimental study, CSD was induced in rats' somatosensory cortical slices using two models as follows: first, after KCl microinjection, and washing in CSF with low concentration of NaCl the slices were washed for 60 minutes with garlic extract in different concentrations (1, 10, 50, and 100 μmol/L), second, the slices were exposed to 50 μmol/L garlic extract for 60 minutes. In both methods, induced CSD slices were washed in CSF containing alcohol low concentration. Using extracellular potentials recording, the frequency, amplitude, duration, and propagation velocity of CSD were measured. All data was statistically analyzed. Results: In KCl induced CSF model, the amplitude and after/before ratio (P=0.006) of CSD significantly decreased after superfusion of garlic extract at all concentrations with dose-dependent route. Nonetheless, addition of garlic extract non significantly reduced the duration (P=0.08) and propagation velocity (P=0.4) of CSD. In CSD induction with low NaCl concentration CSF model, addition of garlic extract to the washing solution caused reduction of frequency(P=0.006) and amplitude (P=0.03) of CSD. However, the duration of CSD in this model showed no significant difference after using garlic. Conclusion: Regarding to our results, Garlic is able to suppress CSD phenomenon.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
garlic, Neocortex, Spreading Depression, Migraine
نویسندگان مقاله
حسین حقیر | h haghir
mashhad university of medical sciences
مشهد- میدان آزادی پارک - مجتمع پردیس دانشگاه- دانشکده پزشکی- گروه علوم تشریحی و بیولوژی سلولی - تلفن 8002525-0511 نمابر 8002484-0511
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی مشهد (Mashhad university of medical sciences)
علی گرجی | a gorji
department of neuroscience research and neurophysiology; munster
دانشگاه مونستر- آلمان
جواد حامی | j hami
mashhad university of medical sciences
مشهد- دانشکده پزشکی- بخش آناتومی
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی مشهد (Mashhad university of medical sciences)
نشانی اینترنتی
http://journal.bums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-212-3&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
آناتومی
نوع مقاله منتشر شده
تجربی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات