این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های تولیدات دامی، جلد ۱۰، شماره ۲۵، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی بررسی ویژگی های پروتئین ذرت فرآوری شده با مدل نورفور
چکیده فارسی مقاله نورفور سیستم نیمه مکانیکی می­باشد که برای برآورد فراهمی موادمغذی و نیازشان برای نگهداری، تولیدشیر، رشد، ذخایر بدن و آبستنی در گاو مورد استفاده قرار می­گیرد. هدف از این پژوهش ارزیابی اثرات آسیاب کردن، پلت کردن و ورقه کردن با بخار دانه ذرت بر ویژگی های پروتئین­خام با استفاده از مدل نورفور در قالب یک طرح کامل تصادفی بود. برای اندازه­گیری تجزیه­پذیری شکمبه­ای پروتئین­خام و ماده­خشک از روش کیسه­های نایلونی از 3 راس قوچ نژادزل در زمان­های انکوباسیون صفر، 2، 4، 8، 16، 24 و 48 استفاده شد. با استفاده از داده­های آزمایش حاصل از اندازه­گیری تجزیه­پذیری شکمبه­ای پروتئین­خام، برای تعیین اجزای پروتئین­خام شامل پروتئین­خام محلول(sCP)، پروتئین­خام با پتانسیل تجزیه­پذیری(pdCP)، نرخ تجزیه پروتئین­خام با پتانسیل تجزیه­پذیریkdCP))و پروتئین­خام غیرقابل هضم(iCP) در سیستم نورفور استفاده شد. نتایج نشان داد که تجزیه پذیری موثر(درصد) ماده خشک و پروتئین خام ورقه کردن با بخار دانه ذرت بالاتر از آسیاب کردن و پلت کردن می باشد. همچنین بخش کند تجزیه ذرت آسیاب شده در بخش ماده خشک و هم پروتئین خام بالاتر بود. پروتئین خام ورقه کردن با بخار دانه ذرت منجربه افزایش بخش پروتئین محلول، افزایش مجموع پروتئین­خام محلول و پروتئین­خام کند تجزیه و کاهش نرخ تجزیه پروتئین­خام (درصد در ساعت) در مقایسه با تیمار ذرت پلت شده(397 در مقابل 816) شد (05/0> (P.در این پژوهش در کل تیمارها مقدار پروتئین­خام غیرقابل هضم (iCP) خیلی کم بود. به طور کل در این تحقیق تجزیه­پذیری ماده خشک(درصد) و پروتئین­خام و کل پروتئین محلول(sCP+ pdCP)ورقه کردن با بخار دانه ذرت بالاتر بود.  
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ذرت، تجزیه پذیری، فرآوری، نورفور

عنوان انگلیسی Evaluation of protein characteristic of corn processing using NorFor model
چکیده انگلیسی مقاله This research is aimed to evaluate the effects of corn grain processing on protein degradability parameters and NorFor system.  Corn grain was collected by grinding, The NorFor system is a semi- mechanistic, which predicts nutrient supply and requirements for maintenance, milk production, growth and pregnancy in catlle. This research is aimed to evaluate the effects of grinding, pelleting and steam-flaking of corn grain on protein characteristic using NorFor model was tested according to completely randomized design. Degradability of dry matter and protein of corn processed were determined at 0, 2,4,8,16,24 and 48 hours after feeding with technique of nylon bags using three mature rams of Zel breed. Using test data derived from the measurement of ruminal degradability of crude protein of corn, including soluble crude protein (sCP), potentially degradable crude protein (pdCP), degradation rate of potentially degradable crude protein (kdCP), indigestible crude protein (iCP) in feedstuff was estimated in NorFor system. The results showed that effective degradability(%) of dry matter and protein steam-flaking of corn grain was higher than grinding, pelleting. Also, the fraction b of grinding of corn grain was higher, both dry matter and protein degradation. Corn steam-flaking increased soluble protein (sCP) and total soluble protein(sCP+ pdCP) and potential degradation protein, and reduce the kdCP, comparing with corn pletting(397 in contrast of 816) was significantly different(P< 0.05 .(Indigestible crude protein (iCP) was very low in experiment. The overall findings of this study showed that increased rumen degradability of dry matter and protein and total soluble protein (sCP+ pdCP) steam-flaking of corn grain
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Corn, Degradability, NorFor, Processing

نویسندگان مقاله تقی قورچی | Taghi Ghoorchi
Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources
گروه تغذیه دام و طیور، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

آمنه جمشیدی رودباری | Ameneh Jamshidy Rodbari
Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

فاطمه کاظمی | Fatemeh Kazemi
Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان


نشانی اینترنتی http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-69-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تغذیه نشخوارکنندگان
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات