این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 4 دی 1404
مهندسی بیوسیستم ایران
، جلد ۵۰، شماره ۳، صفحات ۷۳۷-۷۴۸
عنوان فارسی
بررسی اثر نانو ذرات اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی فیلمهای بر پایه آرد سنجد و ژلاتین
چکیده فارسی مقاله
در این پژوهش، فیلمهای بر پایه ژلاتین- آرد سنجد حاوی نانو ذرات اکسید روی (0، 2، 4 و 6% وزنی/وزنی) مورد مطالعه قرار گرفت. ضخامت، حلالیت، نفوذ پذیری به بخار آب، ازدیاد طول تا نقطه شکست فیلمهای حاوی نانو ذرات اکسید روی، بیشتر از فیلمهای شاهد بود. با افزایش درصد نانو ذرات اکسید روی، میزان روشنایی (L*) و شفافیت فیلمها کاهش و پارامترهای قرمزی (a*)و زردی (b*) افزایش یافت )05/0 (P
کلیدواژههای فارسی مقاله
خواص مکانیکی، فعالیت آنتیاکسیدانی، زیست تخریبپذیر،
عنوان انگلیسی
The Effect of ZnO Nanoparticles on Physicochemical and AntioxidantProperties of Films Based on Gelatin and Russian Olive Flour
چکیده انگلیسی مقاله
In this study, edible films based on gelatin - russian olive flour (Elaeagnus angustifolia L.) incorporated with ZnO nanoparticles (2, 4 and 6% w/w) were investigated. The thickness, solubility, water vapor permeability, elongation to breakpoint of films with ZnO were higher than control ones. Color measurement of the edible films indicated that increasing the percent of ZnO nanoparticles, decreased the brightness(L*) and transparency and increased the a* and b* parameters of films (P < 0.05). In general, adding nanoparticles up to 4% increased the antioxidant capacity of the films compared to the control sample. Morphology images of the films showed that with the addition of ZnO the surface of the films was roughercompared to the control sample. Moreover, ZnO nanoparticles decreased the biodegradability of films. In general, films based on gelatin and russian olive flour with 2% ZnO are suitable films with good physical and chemical properties for food packaging.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مهسا نورالدینی |
دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
فروغ محترمی |
استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
محسن اسمعیلی |
استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
نشانی اینترنتی
https://ijbse.ut.ac.ir/article_73730_08fde9f148d751a7825d74aea1c45181.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1228/article-1228-2059948.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات