این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
پژوهش های تولیدات دامی
، جلد ۱۰، شماره ۲۶، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
بررسی خصصوصیات سیلاژ برخی از ژنوتیپهای علوفه باقلا
چکیده فارسی مقاله
این پژوهش بهمنظور ارزیابی ترکیبات شیمیایی،بار میکروبی و پایداری هوازی سیلاژ ژنوتیپهای مختلف گیاه باقلای علوفهای(منشا از کشور سوریه)انجام شد. یازده ژنوتیپ گیاه باقلای علوفهای شامل ژنوتیپهای G-Faba-249، Histal، Barkat، G-Faba247، G-Faba100، G-Faba332، G-Faba256، G-Faba333، G-Faba331، G-Faba98، Luzde otono مورداستفاده قرار گرفت. باقلای علوفهای به تعداد 3 تکرار به ازای هر ژنوتیپ،در مرحله آخر رویشی برداشت و به مقدار 10 کیلو داخل هر پلاستیک پر شد و درب سیلاژها بعد از 60 روز باز شدند. اختلاف معنیداری بین ژنوتیپهای مختلف بر مادهخشک علوفه و سیلاژ،pH ، ازت آمونیاکی و پروتئینخام وجود داشت(05/>P). اختلاف معنی داری بین ژنوتیپها بر روی باکتریهای اسیدلالتیک مشاهده نشد، اما بر روی تعداد کل باکترییها و کپک دیده شد(05/>P).بیشترین زمان رسیدن به پیک دمایی و پیک دما را ژنوتیپ G-Faba-249 را داشت. ژنوتیپ G-Faba-249 بالاترین امتیاز(درجه خوب) را از نظر ارزیابی ظاهری و نقطه فلیگ بدست آورد. بطور کلی میتوان نتیجه گرفت سیلاژ ژنوتیپهای علوفه باقلا این تحقیق را بهعنوان خوراک با کیفیت به مصرف دام رساند
کلیدواژههای فارسی مقاله
بار میکروبی، باقلای علوفهای، پایداری هوازی، سیلاژ
عنوان انگلیسی
Aerobic stability, Load microbial, Silage, Vicia faba
چکیده انگلیسی مقاله
This research was conducted to evaluate of chemical composition, aerobic stability, and microbial load of different genotypes of Vicia faba silage (Orginal Syria). 11 forage of Vicia faba of genotypes, including G-Faba-249, Histal, Barkat, G-Faba247, G-Faba100, G-Faba332, G-Faba256, G-Faba333, G-Faba331, G-Faba98, Luzde otono were used. The plant were harvested at late vegetable, three replicates per genotype, ensiled into 10 kg in plastic and opened after 60 days. Dry matter forage and silage, and pH, ammoniacal nitrogen and crude protein of the silage showed significant differences between genotypes of Vicia faba (P < 0.05). No significant differences were found among genotypes for lactic acid bacteria, but there were significant differences in total number of microorganisms and yeast among genotypes (P < 0.05). Genotype G-Faba-249 showed that had maximum time to reach peak temperature and the highest temperature. G-Faba-249 silage had the highest Filg,s point and physical appearance of was highest and evaluated as good. It was concluded that forage of Vicia faba of genotypes this reseach could be used as a quality silage for animal feeding
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
silage , vicia faba, load microbial, aerobic stability
نویسندگان مقاله
میلاد سندآبادی | Milad SandAbadi
Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources.
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
تقی قورچی | Taghi Ghoorchi
Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources
گروه تغذیه دام و طیور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
فاطمه شیخ | Fatemeh Sheikh
Natural Resources and Animal Affairs Research Center, Gorgan
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان
نرگس قهاری | Narges Ghahari
Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشانی اینترنتی
http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-69-2&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تغذیه نشخوارکنندگان
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات