این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 آذر 1404
مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
، جلد ۱۱، شماره ۳، صفحات ۱-۴
عنوان فارسی
بررسی اثر ضد میکروبی عصارههای مختلف گل محمدی ) Rosa damascena ( بر باکتری اشرشیاکلی
چکیده فارسی مقاله
مقدمه: به علت مقاومت میکروارگانیسمها در برابر آنتی بیوتیک ها، استفاده از گیاهان دارویی بعنوان جایگزین مناسب، امری مهم و ضروری میباشد. هدف از انجام این مطالعه، بررسی خاصیت ضد میکروبی عصارههای آبی، اتانولی و استونی گل محمدی بر روی باکتری اشرشیاکلی به عنوان یکی از شایعترین باکتریهای بیماری زا میباشد. روش کار: عصاره گیری به روش خیساندن انجام گرفته و برای تعیین خاصیت ضدمیکروبی عصارههای مختلف گل محمدی نسبت به باکتری Escherichia coli ا ز روش انتشار در آگار و حداقل غلظت مهارکنندگی ) Minimum inhibitory concentration ( استفاده گردید. یافتهها: نتایج نشان داد که عصاره اتانولی اثر ضدمیکروبی بیشتری نسبت به سایر عصارهها دارد. قطر هاله و حداقل غلظت مهارکنندگی برای عصاره اتانولی گل محمدی به ترتیب برابر mm 21 و mg/ml 25 میباشد. عصاره آبی گل محمدی نسبت به باکتری مورد مطالعه فاقد خاصیت ضد میکروبی بوده است. نتیجهگیری: با توجه به مشخص شدن خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی گل محمدی در این پژوهش؛ میتوان با انجام تحقیقات بیشتربا استفاده بالینی از این عصاره به درمان عفونتها کمک نمود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عصاره گل محمدی خاصیت ضدمیکروب اشرشیاکلی
عنوان انگلیسی
Antimicrobial Effect of different Extracts of Rosa damascena on E. coli
چکیده انگلیسی مقاله
Introduction: Due to the resistance of microorganisms against antibiotics, the use of medicinal herbs as alternative medicines has become commonplace. The purpose of this study was to explore the antimicrobial effects of aqueous, ethanolic and acetonic extracts of Rosa damascenon on E. coli as one of the most common pathogenic bacteria. Methods: Extraction was carried out using soaking method. To determine the antimicrobial effect of different extracts of Rosa damascenon, Agar diffusion and minimum inhibitory concentration (MIC) methods were employed. Results: The results showed that ethanolic extract has better antimicrobial effect than other extracts. The halo size and the minimum inhibitory concentration for the ethanolic extract of Rosa damascenon were 21mm and M=25μg / ml respectively. The aqueous extract of Rosa damascenon was free of any antimicrobial effect against E.coli. Conclusions: Because of the antimicrobial activity of ethanolic extract of Rosa damascenon, clinical studies can be conducted to illuminate the effectiveness of ethanolic extract of Rosa damascenon in treating infections.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
سپیده غلامی | Sepideh Gholami
هدیه رحیم پور جهانی | Hedie Rahimpour Jahani
ندا بخش آبادی | Neda Bakhshabadi
رضا بشارتی | Reza Besharati
نشانی اینترنتی
http://journal.nkums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-25-701&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/192/article-192-2182676.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
علوم پایه
نوع مقاله منتشر شده
مقاله پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات