این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
مهندسی بیوسیستم ایران
، جلد ۴۷، شماره ۳، صفحات ۴۸۵-۴۹۱
عنوان فارسی
اثر رطوبت، سرعت بارگذاری و اندازه دانه بر برخی خواص مکانیکی دانه جو
چکیده فارسی مقاله
در این تحقیق برخی خواص مکانیکی دانه جو شامل تغییر شکل در نقطه گسیختگی، نیروی گسیختگی، انرژی گسیختگی و چغرمگی در رطوبتهای 5/10، 5/12، 5/14 و 5/16 درصد (Wdb) و با سرعتهای بارگذاری mm.min-1 5، 15، 25 و 35 و در 3 اندازه دانه در آزمایش فاکتوریل در طرح پایه کاملا تصادفی با 7 تکرار بررسی شد. نتایج نشان داد که اثر رطوبت بر نیروی گسیختگی، انرژی گسیختگی، تغییر شکل و چغرمگی در سطح احتمالی 1% معنیدار است. همچنین اثر سرعت بارگذاری، بر تغییر شکل در سطح احتمالی 1% معنیدار شد. اثر متقابل رطوبت و سرعت بارگذاری نیز بر تغییر شکل و چغرمگی در سطح احتمالی 1% و بر نیروی گسیختگی و انرژی گسیختگی در سطح احتمالی 5% معنیدار شد. بعلاوه با افزایش رطوبت تمامی پارامترهای مکانیکی مورد آزمایش افزایش داشتهاست و با افزایش اندازه دانه، مقادیر نیروی گسیختگی و تغییر شکل به صورت خطی افزایش داشته است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
آزمون فشاری، دانه جو، چغرمگی، خواص مکانیکی، نیروی گسیختگی،
عنوان انگلیسی
Effects of moisture content, loading rate and grain size on some mechanical properties of barley seed
چکیده انگلیسی مقاله
This study was carried out to determine some mechanical properties of barley seed including Deformation, Rapture Force, Rapture Energy and toughness as a function of moisture content (10.5%, 12.5%, 14.5% , 16.5%, db), loading rate (5, 15, 25, 35 mm.min-1) and grain size (small, medium, large). Tests were performed at 7 replications by the means of a factorial base plot experiment. The results showed significant effect of moisture content on all the properties (p>0.01).Also there is significant effect of grain size on rapture force, rapture energy and deformation and significant effect of loading rate on deformation at 1% level of probability. The interaction effect of moisture content- loading rate was significant on deformation and toughness (p>0.01) and on rapture force and rapture energy (p>0.05). The more percentage of moisture content, the more mean amount all the measure properties of barley seed. The mean amounts of rapture force and deformation increased linearly as the moisture content increased.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
barley seed, toughness, Mechanical Properties, rapture force
نویسندگان مقاله
آذین زند میرالوند | zand میرالوند
دانشگاه محقق اردبیلی
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه محقق اردبیلی (Mohaghegh ardabili university)
منصور راسخ |
دانشیار گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه محقق اردبیلی
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه محقق اردبیلی (Mohaghegh ardabili university)
عزت اله عسکری اصلی ارده | askari asli ardeh
دانشیار گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه محقق اردبیلی
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه محقق اردبیلی (Mohaghegh ardabili university)
نشانی اینترنتی
http://ijbse.ut.ac.ir/article_59355_b74c23a357b34f4920d52bd5254a2aba.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1228/article-1228-223058.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات