این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
مهندسی بیوسیستم ایران
، جلد ۴۷، شماره ۳، صفحات ۵۱۹-۵۲۷
عنوان فارسی
تأثیر زمان تیمار آنزیمیترانسگلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آبپنیر
چکیده فارسی مقاله
در این مطالعه، تأثیر زمان تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز میکروبی (MTGase) بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آبپنیر بررسی شد. نتایج نشان داد که خصوصیات فیلم تیمارشده با آنزیم، متأثر از زمان تیمار آنزیمی محلول تشکیلدهنده فیلم است. تیمار با زمان کم (1 ساعت) به طور معنیداری باعث افزایش مقاومت به کشش (TS) و کاهش درصد افزایش طول تا نقطه شکست (EB) در فیلم در مقایسه با نمونه شاهد شد. در فیلمهای تیمارشده، میزان TS بتدریج با افزایش زمان از 1 به 3 ساعت، کاهش و میزان EB بتدریج افزایش یافت. نفوذپذیری به بخار آب فیلم شاهد در مقایسه با فیلم تیمار شده با آنزیم به مدت 1 ساعت از gm-1s-1pa-110-10×6/3 به gm-1s-1pa-110-10×31/2 و حلالیت در آب آن از 07/37 به 97/19 درصد کاهش یافت؛ اما همزمان با افزایش زمان، حلالیت در آب و نفوذپذیری به بخار آب افزایش یافت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
The influence of enzymatic treatment time of microbial transglutaminase on the properties of edible film based on whey protein isolate
چکیده انگلیسی مقاله
The effect of enzymatic treatment time of microbial transglutaminase (MTGase) on the characteristics of whey protein isolate (WPI) films was investigated. Results shown that the properties of MTGase-treated films were affected by increasing the enzymatic treatment time. Enzymatic treatment at lower incubation time, i.e. for 1 h, significantly resulted in higher values of tensile strength (TS) and lower values of elongation at break (EB) as compared to control film. In the MTGase-treated films, the TS values decreased gradually and EB values increased progressively with increasing incubation time from 1 to 3 h. Water vapor permeability (WVP)and total soluble matter(TSM) of control film in comparison with MTGase-treated films decreased from3.6 ×10 10 to 2.31 ×10 10 g m-1 s-1 pa-1 and from 37.07 to 19.97 percent, respectively. However, as the time of enzymatic treatment was increased the TSM and WVP were gradually increased.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
فرزانه کوراوند |
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه صنایع غذایی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان (Ramin agriculture and natural resources university)
حسین جوینده |
عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان (Ramin agriculture and natural resources university)
حسن برزگر |
عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان (Ramin agriculture and natural resources university)
محمد حجتی |
عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان (Ramin agriculture and natural resources university)
نشانی اینترنتی
http://ijbse.ut.ac.ir/article_59360_8ad4485af7a72f3ad1708488ead0e630.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1228/article-1228-223062.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات