این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
مهندسی بیوسیستم ایران
، جلد ۴۷، شماره ۱، صفحات ۵۱-۶۱
عنوان فارسی
بررسی اثر رطوبت و بسامد بر برخی خواص دیالکتریکی دو رقم شلتوک
چکیده فارسی مقاله
خواص دی الکتریکی محصولات کشاورزی یکی از مهم ترین خصوصیات فیزیکی محصولات کشاورزی و غذایی به شمار میرود و استفاده از این خواص به عنوان یک فناوری جدید برای استفاده در کشاورزی و صنایع وابسته به شدت در حال توسعه میباشد. لذا در این تحقیق، تغییرات خواص دیالکتریک شلتوک ارقام قائم و پژوهش در 4 سطح رطوبت (13، 16، 19 و 22 درصد بر پایه خشک) و 4 بسامد (100، 300، 500 و 700 کیلوهرتز) در 3 تکرار به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی بررسی شد. نتایج نشان دادند که بین ارقام مورد بررسی از نظر خواص دیالکتریکی تفاوت معنی داری وجود ندارد، اما رطوبت بر کلیه خواص مورد بررسی اثری معنیدار و افزایشی دارد، همچنین افزایش بسامد ولتاژ ورودی هرچند منجر به افزایش هدایت الکتریکی شلتوک میگردد اما اثر معکوسی بر ثابت دیالکتریک نسبی و اتلافی آن دارد. در بین اثرات متقابل این عوامل نیز تنها اثر متقابل رطوبت و بسامد تاثیر معنیداری بر ثابت دیالکتریک نسبی و اتلافی شلتوک دارند. همچنین مدلهای MLR توانستند رابطه بین رطوبت با ثابت دیالکتریک نسبی را در کلیه سطوح بسامد و رطوبت با ثابت دیالکتریک اتلافی و هدایت الکتریکی را در بسامدهای KHz100 و KHz700 با دقت قابل قبولی پیشبینی نماید.
کلیدواژههای فارسی مقاله
بسامد، خواص دی الکتریک، رطوبت، رقم، شلتوک،
عنوان انگلیسی
Effect of moisture content and frequency in dielectric properties of two paddy variety
چکیده انگلیسی مقاله
Dielectric properties of agricultural products is one of the most important physical properties of Agricultural and food products and these properties are used heavily in developing as new technology for use in agriculture and related industries. Therefore, in this study investigated the changes in the dielectric properties of Pazhohesh and Ghaem varieties of paddy as a dielectric material four moisture content levels (13%, 16%, 19% and 22% dry basis) and frequency levels (100, 300, 500, 700 KHz) at a factorial design on a completely randomized design base; Results showed that there was no significant difference between investigated varieties in terms of dielectric properties. Also the Moisture content has significant and multiplier effect in all dielectric properties of paddy. It also increases the frequency of the input voltage leads to increased conductivity of paddy, but the reverse effect on the relative dielectric constant and loss factor. Also among interaction effects these factors, only the interaction of moisture and frequency, Has a significant influence on the relative dielectric constant and loss factor.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمد طهماسبی |
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
رضا طباطبایی کلور | tabatabaee koloor
عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
جعفر هاشمی |
عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
نشانی اینترنتی
http://ijbse.ut.ac.ir/article_58477_af12f994d8edf1ab2b687a5dc1da3fef.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1228/article-1228-223094.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات