این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
مهندسی بیوسیستم ایران
، جلد ۴۶، شماره ۳، صفحات ۳۱۵-۳۲۵
عنوان فارسی
جداسازی باکتریهای تولیدکنندۀ آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد
چکیده فارسی مقاله
باکتری باسیلوس هوازی، مزوفیل، و لیپولیتیک (فعالیت آنزیمی U/ml40) از نمونۀ عصارۀ زیتون جداسازی شد. سویۀ جداسازیشده براساس مشخصات مورفولوژیکی و شیمیایی و ازطریق روش ملکولی توالییابی ژن 16 S rRNA شناسایی شد. تأثیر سوبسترای جامد )هستۀ انار آسیابشده، هستۀ انگور آسیابشده، و دانۀ گشنیز آسیابشده بهعنوان سوبسترای جامد استفاده شدند)، اندازۀ ذرات سوبسترا، محتوای رطوبت، و سرعت چرخش بهعنوان فاکتورهای تأثیرگذار بر تخمیر حالت جامد بررسی شد. فعالیت آنزیمی بهینۀ U/ml120 از محیط کشتی حاوی(w/w) 3درصد عصارۀ دانۀ گشنیز آسیابشده، g/l10 عصارۀ مخمر،g/l 25 روغن زیتون، محتوی رطوبت 70درصد، و سرعت چرخش rpm 170 بعد از 24 ساعت گرمخانهگذاری بهدست آمد که فعالیت آنزیمی در مقایسه با حالت قبل از بهینهسازی 07/3 برابر افزایش یافت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
آنزیم لیپاز، باسیلوس، تخمیر حالت جامد، 16S rRNA،
عنوان انگلیسی
Isolation of Lipase producing bacteria from olive and the various parameter effect on enzyme production in solid state fermentation
چکیده انگلیسی مقاله
An aerobic, meophilic and lipolitic Bacillus.sp bacterium (lipase activity 40 U/ml) was isolated from the olive extract. This isolate was identified based on morphological and biochemical characterization and 16S rRNA gene sequence. Effect of the solid substrate (pomegranate seed ground, grape seed ground and coriander seed ground as a solid substrate), the substrate particle size, moisture content and rotation speed as factors affecting the solid state fermentation was studied.The optimum lipase activity (120 U/ml) was achieved at optimum levels of factors of coriander seed extract (3.0w/w), olive oil concentration (25 g/L), yeast extract (10 g/l), moisture content (70.0%), and agitation rate (170.0rpm) that lipase activity increased to 3.07-fold.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
سمیرا مرادی |
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکدۀ مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
سید هادی رضوی | seyed hadi
استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکدۀ مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
سید محمد موسوی | seyed mohammad
استادیار گروه بیوتکنولوژی، دانشکدۀ مهندسی شیمی، دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
نشانی اینترنتی
http://ijbse.ut.ac.ir/article_56872_3db4768d06688bf8edde1167b1a23461.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1228/article-1228-223132.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات