این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مهندسی بیوسیستم ایران، جلد ۴۵، شماره ۲، صفحات ۱۱۳-۱۲۰

عنوان فارسی تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری
چکیده فارسی مقاله در این پژوهش کارایی نوعی پوشش خوراکی نانوامولسیونی حاوی کیتوزان با هدف افزایش زمان نگه‏داری سیب رقم گلاب کهنز بررسی شد. سیب پس از برداشت با پوشش نانوامولسیون بر پایۀ کیتوزان در غلظت‏ 2000 قسمت در میلیون، پوشش‌دهی و به‏همراه نمونه‏های شاهد در دمای 1±2 درجۀ سانتی‏گراد و در رطوبت نسبی 80-85 درصد نگهداری شد. در مدت 10 هفته نگهداری در فواصل زمانی مشخص (هر هفته یکبار) سفتی بافت، فعالیت آنزیم پلی‏فنل اکسیداز، رنگ پوست و گوشت، خواص حسی، و میزان تنفس براساس میزان CO2 تولیدشدۀ سیب‏های نگهداری‏شده اندازه‏گیری شد. نتایج نشان دادند که پوشش خوراکی بر پایۀ نانوامولسیون کیتوزان اثر معنی‏داری بر سفتی بافت و خواص حسی میوه ندارد. کاربرد پوشش حداکثر شدت تنفس را به نصف کاهش داد و پوشش به‏طور معنی‏داری باعث کاهش اوج تنفسی سیب شد. در میوه‏های بدون پوشش پس از مرحلۀ اوج تنفسی، میزان فعالیت آنزیم پلی‏فنل‏اکسیداز افزایش نشان داد که همراه با گسترش قهوه‏ای‏شدگی بافت میوه بود. به‏طور‏کلی این پوشش عمر انباری سیب را افزایش و ضایعات کمّی و کیفی آن را در مدت نگهداری کاهش داد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی The Effect of Chitosan-Based Nano-Emulsion Coating on Extending the Shelf Life of Apple var. Golab Kohanz
چکیده انگلیسی مقاله The effects of a nano-emulsion chitosan-based coating on enhancing the shelf-life and quality of Golab Kohanz apples were studied. The nano-emulsion coating containing Chitosan with a concentration of 2000 ppm was applied for coating of Golab Kohanz apples. Coated and uncoated apples were packed in normal packaging cardboards and kept at 2 ± 1 °C with a relative humidity within 80-85%. Flesh firmness, the activity of polyphenol oxidase, flesh and skin colors, the rate of respiration based on the level of CO2 produced and the sensory characteristics of the coated vs. uncoated apples were recorded during a ten week of storage period at some specified intervals of one week. The results indicated that the coatings had no significant effect on flesh firmness and sensory characteristics of the apples, while the respiration rate of the coated apples decreased up to 50% with the coating lowering the respiration peak significantly. The polyphenol oxidase activity and the browning of the flesh increased significantly in uncoated apples following the respiration peak. Overall, results showed that the nano-emulsion chitosan-based coating can help increase the storage life of the apple.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله علی صحرایی خوش گردش | sahraei khosh gardesh
کارشناسی ارشد، گروه علوم وصنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی،دانشگاه آزاد اسلامی،واحدعلوم و تحقیقات یزد
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات (Islamic azad university science and research branch)

فوژان بدیعی |
دانشیار پژوهش بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری پس از برداشت، موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، ایران
سازمان اصلی تایید شده: موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی

سید علی یاسینی اردکانی | seyed ali yasini ardakani
استادیار، گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی،واحدعلوم و تحقیقات یزد
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات (Islamic azad university science and research branch)


نشانی اینترنتی http://ijbse.ut.ac.ir/article_52639_2d0e37c9a329aefe230623d02339d99e.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1228/article-1228-223161.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات