این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مهندسی بیوسیستم ایران، جلد ۴۵، شماره ۲، صفحات ۱۲۱-۱۳۰

عنوان فارسی بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعت‌کنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار
چکیده فارسی مقاله در این مطالعه، فیلم‌های خوراکی کازئینات سدیم دارای عصارۀ پوست انار در سه سطح غلظتی MIC2×5/1×1 تولید شد و خواص ضد میکروبی، فیزیکی و مکانیکی، و بازدارندگی آن‌ها بررسی شد، همچنین به‌منظور بررسی تغییرات ریزساختاری ناشی از افزودن عصارۀ ضد میکروبی، تصاویر میکروسکوپ الکترونی از سطح و مقطع عرضی فیلم‌ها تهیه گردید. ملاحظه شد با افزودن عصاره تا غلظت دو برابر MIC مقادیر ضخامت و حلالیت به‌ترتیب از 054/0 میلیمتر و 18/92 درصد به 061/0 میلیمتر و 37/95 درصد افزایش پیدا کرد و موجب کدرشدن فیلم‌ها شد. همچنین افزودن عصارۀ پوست انار به‌طور قابل توجهی باعث افزایش نفوذپذیری (تا (g/s.m.Pa) 9-10×90/3) به بخار آب گردید، اما خواص مکانیکی کاهش پیدا کرد. برای تعیین قدرت ضد میکروبی فیلم‌های تولید‌شده از روش دیسک‌های انتشاری استفاده و قطر هالۀ ایجاد‌شده در سطح پلیت‌ها اندازه‌گیری گردید و خصوصیات ضد میکروبی فیلم‌ها روی دو گونه باکتری گرم مثبت و گرم منفی آزمایش شد. به‌طورکلی فیلم‌ها بر باکتری‌های گرم مثبت مؤثرتر از باکتری‌های گرم منفی بودند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of Pomegranate Peel Extract on the Antibacterial and MechanicalProperties of Sodium Caseinate Film
چکیده انگلیسی مقاله Throughout the present, Caseinate based edible films containing extracts of pomegranate peel were prepared in 3 levels of ×1, ×1.5 and ×2 (MIC) and the physicomechanical, thermal, antimicrobial, and barrier properties of the films studied. To assess the microstructure changes resulting from the addition of the antimicrobial extracts, SEM images were prepared from the surface and cross-section of the films. Addition of the extract at concentrations up to ×2 MIC increased the values for thickness and solubility from 0.054mm and 92.18% to 0.061mm and 95.37% respectively, and caused the films to become opaque. Also, addition of pomegranate peel extract significantly increased the WVP (upto 3.90×10-9 g/s.m.pa) of the prepared films, but lowered the mechanical properties. To evaluate the antimicrobial property of the prepared films' disc diffusion method was applied and the diameter of the formed halo measured. Antimicrobial properties of edible films were tested against two strains of Gram-positive and Gram-negative bacteria. Films were more responsive against Gram-positive bacteria than against Gram-negative ones.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله آرزو کرمی مقدم | karami moghaddam
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم وصنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی ، واحدعلوم و تحقیقات، یزد، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات (Islamic azad university science and research branch)

زهرا امام جمعه |
استاد دانشکدۀ مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

سید علی یاسینی اردکانی | seyed ali yasini ardakani
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد علوم و تحقیقات ،یزد ،ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات (Islamic azad university science and research branch)


نشانی اینترنتی http://ijbse.ut.ac.ir/article_52640_fd0e45387cdf86c8f84a3dde90966737.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1228/article-1228-223162.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات