این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
مهندسی بیوسیستم ایران
، جلد ۴۵، شماره ۱، صفحات ۳۷-۴۳
عنوان فارسی
اثر رسیدن تسریعشده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آبنمکی
چکیده فارسی مقاله
در این مطالعه، اثر رسیدن تسریعشده با کمکپروتئاز کپسولهشده و لیپازبر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافت، و ریزساختار پنیرهای آبنمکی بررسی شده است. اضافهکردن لیپاز با کاهش اندازۀ گلبولهای چربی و افزایش اتصالات کازئین سبب افزایش سختی و نیز با تجزیۀ چربیها که بهعنوان روانساز عمل میکردند، سبب کاهش نیروی لازم برای شکنندگی پنیرهای آبنمکی میشود. تعداد و قطر گلبولهای چربی که در ماتریکس کازئینی به دام افتادهاند، تحت تأثیر غلظت آنزیم بهکاربردهشده قرار میگیرد. پروتئازهای کپسولهشده با افزایش شکست کازئینها به پپتیدهایی با وزن مولکولی پایین و اسیدهای آمینه، سبب کاهش سختی و نیروی لازم برای شکنندگی پنیرهای آبنمکی میشود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پنیر آبنمکی، رسیدن تسریعشده، سختی، شکنندگی،
عنوان انگلیسی
The effect of accelerated ripening by encapsulated protease and lipase on texture of brined cheese
چکیده انگلیسی مقاله
In this study, the effect of accelerated ripening with encapsulated protease and lipase on physiochemical properties such as fat and moisture, texture and microstructure of brined cheese was investigated. Addition of lipase increases hardness by reducing fat globules diameter and increasing casein matrix junction. It also decreases brittleness by fat degradation which is responsible for plasticizing effect. The number and the mean diameter of fat globules which were entrapped in casein network were affected by levels of added lipase. Encapsulated protease decreases hardness and brittleness of brined cheese by casein degradation to low molecular weight peptides and amino acids.., . ...,
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Accelerated ripening, hardness, brittleness, brined cheese
نویسندگان مقاله
مهرناز امینی فر |
استادیار گروه پژوهشی مواد غذایی، پژوهشکدۀ صنایع غذایی و کشاورزی، پژوهشگاه استاندارد، کرج، ایران
زهرا امام جمعه |
استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکدۀ مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
نشانی اینترنتی
http://ijbse.ut.ac.ir/article_51289_1d2b244792caf2129945b5890cd08dae.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1228/article-1228-223172.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات