این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مهندسی بیوسیستم ایران، جلد ۵۰، شماره ۴، صفحات ۸۶۳-۸۷۲

عنوان فارسی بررسی پروفایل اسیدهای چرب، خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات پلی فنلی برگ ازگیل ژاپنی
چکیده فارسی مقاله در این پژوهش، برگ درخت ازگیل ژاپنی از گیلان به منظور تعیین پروفایل اسیدهای چرب، مقدار فنل کل، فلاونوئید کل، تانن کل، فعالیت آنتی اکسیدانی و نوع و مقدار ترکیبات پلی فنلی مورد بررسی و آنالیز قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین اسیدهای چرب غیراشباع موجود در برگ ازگیل ژاپنی، به ترتیب، اسید لینولنیک (15/0 ±3/25 درصد)، اولئیک (01/0 ±0/18 درصد) و لینولئیک (15/0 ±7/9 درصد) بود .محتوای فنل کل و تانن کل عصاره برگ ازگیل ژاپنی، به ترتیب، مقدار 55/0 ±45/171، 22/0 ±41/3 میلی‌گرم گالیک اسید بر گرم ماده خشک، محتوای فلاوونوئید86/0 ±40/790 میلی گرم کوئرستین بر گرم ماده خشک و مقدار فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از آزمون DPPH،10/1 ±11/92 بوده است. با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا، مشاهده شد که کافئیک اسید بیشترین مقدار ترکیب پلی فنلی شناسایی شده در برگ ازگیل ژاپنی بوده است. برگ ازگیل ژاپنی منبع غنی از امگا 3 است. برگ ازگیل را می‌توان به عنوان منبع غنی از آنتی‌اکسیدان مورد مصرف خوراکی (مانند دمنوش گیاهی) قرار داد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ازگیل ژاپنی، فلاونووئید کل، فنل کل، کافئیک اسید، لینولنیک اسید،

عنوان انگلیسی Study of Fatty Acids Profile, Antioxidant Activity Properties and Polyphenol Compounds of Loquat Leaf
چکیده انگلیسی مقاله In this study, loquat leaf from Gilan province was analyzed in terms of fatty acids profile, total phenol content, total flavonoids, total tannin, antioxidant activity, type and amount of polyphenol content. Results showed the maximum amounts of unsaturated fatty acids of loquat leaf belonged to linolenic acid (25.3 ± 0.15%), oleic acid (18 ± 0.01%) and linolenic acid (9.7 ± 0.15%), respectively. Total phenol content and total tannin of leaf extract of loquat were, respectively, obtained 171.45 ± 0.55, 3.41 ± 0.22 mg gallic acid/ g dry matter. Total flavonoid content was obtained 790.4 ± 0.86 mg quercetin per g dry matter and antioxidant activity was 92.11 ± 1.10%. According to high-pressure liquid chromatography (HPLC), caffeic acid had the highest amount of polyphenol compound detected in loquat leaf. Loquat leaf can be consumed as a rich source of antioxidant (such as herbal drink). 
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله زهره گل محمدی |
دانش آموخته کارشناسی ارشد، دپارتمان علوم و صنایع غذایی، واحد علوم دارویی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

مریم جلیلی |
ععضو هیئت علمی، پژوهشکاه استاندارد-پژوهشکده غذایی و کشاورزی، گروه پژوهشی مواد غذایی و کشاورزی، تهران، ایران

لادن رشیدی |
عضو هیئت علمی، پژوهشکاه استاندارد-پژوهشکده غذایی و کشاورزی، گروه پژوهشی مواد غذایی و کشاورزی، تهران، ایران


نشانی اینترنتی https://ijbse.ut.ac.ir/article_72437_71c4a6782ce2ee0ef586d245a1567bcf.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1228/article-1228-2249656.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات