این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
مشکوه
، جلد ۳۰، شماره ۳، صفحات ۱۱۹-۱۳۷
عنوان فارسی
آداب سفره در ایران باستان و ایران دوره اسلامی (قرن دوم تا هفتم هجری)
چکیده فارسی مقاله
آداب غذایی و مهمانی یکی از مهمترین بخشهای فرهنگ یک ملت محسوب میشود. ایرانیان چه در دوران باستان و چه در دوران اسلامی اهمیت فراوانی به آن داده و سنتهایی را رعایت میکردند. آیین زردشتی و دین اسلام، مؤلفههای مهم و مؤثر در شکل آداب غذایی ایرانیان بودند. در این مقاله تلاش خواهد شد این مسئله با شیوهای تاریخی و تطبیقی مورد بررسی قرارگیرد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
آداب غذایی، خوراک، آداب سفره، ایران باستان، ایران دورۀ اسلامی،
عنوان انگلیسی
Tablecloth Rules of Conduct in Ancient Iran and Iran during the Islamic Period (Second/Ninth up to Seventh/Thirteenth Century)
چکیده انگلیسی مقاله
Eating food manners are among the most important part of a nation’s eating habits. Rules of tablecloth and festivity are among the most important parts of eating manners. Whether in the ancient times or in the Islamic period, Iranians gave high importance to these manners and observed certain doctrines and traditions in this respect. Zoroastrianism and Islam were among the significant and influential components in the Iranians’ eating manners. It is attempted in this article to review this issue in a historical and comparative procedure.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
هادی وکیلی |
استادیار گروه تاریخِ دانشگاه فردوسی مشهد
کبری نودهی |
کارشناسی ارشد تاریخِ ایران دوره اسلامی
نشانی اینترنتی
http://mishkat.islamic-rf.ir/article_102578_e13064a379da58ce1092ff55d48d4000.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1104/article-1104-2269550.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات