این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مهندسی و مدیریت انرژی، جلد ۶، شماره ۳، صفحات ۴۶-۵۵

عنوان فارسی پیش ‌بینی محتوای رطوبت در طی فرآیند خشک ‌کردن گیاه کلم سر به وسیله امواج مایکروویو در بستر سیالی
چکیده فارسی مقاله با توجه به اهمیت خشک کردن مواد غذایی، حساسیت دمایی آن‌ها و هزینه‌های این فرایند، نیاز به یافتن روش‌هایی نو است که بتواند پارامترهای گوناگون در این فرایند را مورد ارزیابی قرار داده و رویه‌ای بهینه را بر خشک کردن نمونه‌ها به‌دست آورد. در این تحقیق توانایی خشک کردن گیاه کلم‌سر در یک بستر سیالی در ترکیب با هوای جابه‌جایی و امواج مایکروویو با استفاده از طرح آماری رویۀ پاسخ مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. سه پارامتر توان مایکروویو، دمای هوای ورودی و دبی هوای ورودی در مقادیر مختلف مورد بررسی قرار گرفتند. بهینۀ سه پارامتر مذکور به‌ترتیب برابر با توان مایکروویو 900 وات، دمای هوای ورودی oC60 و دبی هوای ورودی SCFH 1800 به‌دست آمده که در این شرایط بهترین مدت زمان خشک شدن گیاه کلم‌سر برابر با 62/7 دقیقه است. ضریب همبستگی مدل محاسباتی یا R2 (adj) برای مدت زمان خشک شدن 9995/0 به‌دست آمده که نشان‌دهندۀ تطابق بسیار عالی نتایج آزمایشگاهی با مدل به‌دست‌آمده است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله خشک کردن، مایکروویو، بستر سیالی، گیاه کلم‌سر، طرح رویۀ پاسخ.

عنوان انگلیسی Prediction of Moisture Content During Kohlrabi Drying Proass Using Microwave in a Fluidized Bed
چکیده انگلیسی مقاله Due to thermal sensitivity, costs and importance of dying process for foods, it seems to be necessary looking for new optimal approaches which could consider effects of various parameters in this research, drying process of kohlrabi in a fluid bed, exposed to air and microwave, will be analyzed using response surface method. Microwave power, temperature and flow rate of inlet air will be studied in different values as three maim parameters. Optimal value of these parameters are 900watt, 60⁰C and 1800 SCFH for microwave power, temperature and flow rate of inlet air, respectively. In this condition kohlrabi will be dried in 7.62 minutes. The correlation coefficient of simulated model (R2) for drying time is 0.9995 which shows an excellent fit with the experimental data.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله بیژن هنرور |
دانشگاه ازاد مرودشت
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت (Islamic azad university of marvdasht)

یوسف رحیمی کشکولی |
یاسوج


نشانی اینترنتی http://energy.kashanu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-136-2&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1260/article-1260-229222.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده مهندسی شیمی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات