این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Journal of Agricultural Science and Technology، جلد ۲۲، شماره ۲، صفحات ۳۶۱-۳۷۵

عنوان فارسی آمادگی سازمانی برای کارآفرینی سازمانی و عملکرد سازمان در صنایع غذایی ایران
چکیده فارسی مقاله در حالی که دانشمندان به تازگی شروع به بررسی عوامل سازمانی آمادگی یک سازمان برای کارآفرینی سازمانی و ارتباط آن با عملکرد سازمانی، همانند عملکرد مالی و عملکرد نوآوری کرده‌اند، ولی درک کمتری از مکانیزم‌های توضیح این ارتباطات و شرایط مرزی آنها وجود دارد. در این راستا این مطالعه به بررسی تأثیر آمادگی سازمانی برای کارآفرینی سازمانی بر بهبود عملکرد مالی و نوآوری سازمان می‌پردازد. نتایج بررسی بر روی 256 شرکت در صنایع غذایی ایران نشان می‌دهد که آمادگی سازمانی برای کارآفرینی سازمانی، عملکرد مالی و نوآوری را از طریق نقش میانجی گرایش کارآفرینانه ارتقا می‌دهد.علاوه‌بر‌این، رابطه بین آمادگی سازمانی برای کارآفرینی سازمانی و عملکرد سازمان، زمانی که سازمان محیط پویای کسب‌وکار خود را درک کند، قوی‌تر خواهد بود.همچنین درک بهتری از شیوه‌ای که سازمان ها می‌توانند عملکرد خود را به ویژه در عرصه‌های جدید در ایران به عنوان کشوری در حال توسعه افزایش دهند فراهم می‌کند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Organizational Preparedness for Corporate Entrepreneurship and Performance in Iranian Food Industry
چکیده انگلیسی مقاله While scholars have recently started to connect organizational factors in preparing a firm for corporate entrepreneurship to organizational outputs such as financial and innovative performance, there is less understanding of the mechanisms explaining these connections and their boundary conditions. In this vein, this study theorizes how and when Organizational Preparedness for Corporate Entrepreneurship (OPCE) enhances corporate financial and innovative performance. Our observation of 256 firms in the food industry of Iran indicates that OPCE promotes financial and innovative performance through the mediating role of entrepreneurial orientation. Moreover, the relationship between OPCE and organizational outputs is stronger when firms perceive their business environment more dynamic. This provides a better understanding of the way firms can enhance their performance, in particular in the novel context of Iran as a developing country.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله | M. Akbari
Department of Technological Entrepreneurship, Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran, Tehran, Islamic Republic of Iran.


| K. Sakhdari
Department of Corporate Entrepreneurship; Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran, Islamic Republic of Iran.


| M. Danesh
Department of Technological Entrepreneurship, Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran, Tehran, Islamic Republic of Iran.



نشانی اینترنتی http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A--41277-4&slc_lang=other&sid=23
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/476/article-476-2305996.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده other
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی اصیل
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات