این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Journal of Nanostructures، جلد ۱۰، شماره ۲، صفحات ۳۲۷-۳۳۶

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Hydroxypropyl Starch Nanoparticles as Controlled Release
چکیده انگلیسی مقاله Hydroxypropyl starch was synthesized by modified sago starch with hydroxypropylation reaction. Hydroxypropyl starch nanoparticles with mean particle sizes of 110 nm are obtained by controlled precipitation through the drop-wise addition of dissolved hydroxypropyl starch solution into excess absolute ethanol. Piperine was loaded onto hydroxypropyl starch nanoparticles and native starch nanoparticles via the in-situ nanoprecipitation process. Hydroxypropyl starch nanoparticles exhibited higher piperine loading capacity as compared to native starch nanoparticles with the maximum loading capacity of 0.46 and 0.33 mg.mg-1, respectively. Piperine was release from hydroxypropyl starch nanoparticles in a slow and sustained manner at pH 1.2 over the period of 24 hours. Whereas piperine was completely released from native starch nanoparticles within 16 hours.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله Suk Fun Chin |
Faculty of Resource Science and Technology, Universiti Malaysia Sarawak, 94300 Kota Samarahan, Sarawak, Malaysia

Asniar Salim |
Faculty of Resource Science and Technology, Universiti Malaysia Sarawak, 94300 Kota Samarahan, Sarawak, Malaysia

Suh Cem Pang |
Faculty of Resource Science and Technology, Universiti Malaysia Sarawak, 94300 Kota Samarahan, Sarawak, Malaysia


نشانی اینترنتی http://jns.kashanu.ac.ir/article_106154_0aeec0b020054f3a07b484ea179f8fe0.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/497/article-497-2376889.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات