این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 آذر 1404
پژوهش های تولید گیاهی
، جلد ۲۰، شماره ۴، صفحات ۱۳۳-۱۴۴
عنوان فارسی
تأثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن، میزان اسانس و بار میکروبی نعناع فلفلی
چکیده فارسی مقاله
امروزه توجه ویژه ای به کیفیت میکروبی گیاهان دارویی معطوف شده است. یکی ازعملیاتی که به منظورحفظ کیفیت دراین گیاهان صورت میگیرد خشک کردن آنهاست که مقداروکیفیت اسانس را نیزتحت تاثیرقرار میدهد. بمنظور بررسی روشهای خشک کردن نعناع فلفلی آزمایشی در قالب بلوکهای کامل تصادفی با چهار تیمار و در سه تکراراجرا شد. تیمارها شامل: 1ـ شاهد، 2ـ خشک کردن در سایه، 3ـ خشک کردن در آون 45درجه سانتیگراد، و 4ـ خشک کردن بامایکروویو توان450 وات بود. نمونه ها از نظر سرعت کاهش وزن، میزان اسانس و بارمیکروبی(باکتریهای مزوفیل هوازی و کلیفرم، کپک و مخمر، و باکتری E. coli)بررسی شدند. نتایج حاکی از تاثیرمعنی دار تیمارها بر صفات مورد بررسی بود(001/0p
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
سمیه میرمصطفایی |
دانشجو
مجید عزیزی |
عضو هیات علمی
معصومه بحرینی |
عضو هیات علمی
حسین آرویی |
عضو هیات علمی
فاطمه عروجعلیان |
دانشجو
نشانی اینترنتی
http://jopp.gau.ac.ir/article_1801_31be66603e576cc38f83da1a9c295fb7.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1369/article-1369-238698.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات