این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 26 آذر 1404
فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران
، جلد ۲۲، شماره ۳، صفحات ۲۰۵-۲۱۰
عنوان فارسی
تولید میکروکپسول های امگا-۳ با روش کوآسرواسیون
چکیده فارسی مقاله
سابقه و هدف: سه اسید چرب امگا-3 که شامل آلفا لینولنیک اسید (ALA)، ایکوزا پنتانوئیک اسید (EPA) و دوکوزا هگزانوئیک اسید (DHA) هستند در جلوگیری از بیماریهای قلبی-عروقی نقش مهمی ایفا میکنند. افزودن میکروکپسول های امگا-3 به شیر و آب-میوه به منظور غنی سازی، ضمن آنکه باعث افزایش مدت زمان ماندگاری امگا-3 میشود، پایداری آن را نیز در برابر اکسیژن افزایش میدهد. روش بررسی: میکروکپسولاسیون امگا-3 روغن کپور نقره ای به روش تودهای شدن ترکیبی با ژلاتین و صمغ عربی انجام گرفت. اثر دورهای متفاوت همزن، اثر قدرت یونی با استفاده غلظتهای متفاوت نمک و اثر دستگاه هموژنایزر در دورهای بال بر روی شکل ظاهری و میانگین اندازه میکروکپسول ها مورد بررسی قرار گرفت. یافتهها: میانگین اندازه میکروکپسولها در دورهای rpm 100، rpm 300، rpm 500، rpm 750 و rpm 1000 به ترتیب برابر با mµ8/0±2/537، mµ5/0 ±4/84، mµ 4/0±98/12، mµ 5/0±24/8 و mµ 7/0 ± 4 بود. در غلظت 1/0 مولار نمک، میانگین اندازه میکروکپسولها به mµ 2/0±3 /3 رسید. نتیجهگیری: این بررسی نشان میدهد که شرایط بهتر برای تهیه میکروکپسولها در دور همزن rpm 1000 و غلظت 1/0 مولار نمک میباشد . میکروکپسولهای به دست آمده با چنین شرایطی در دورهای rpm 15000 تا rpm 75000 هموژنایزر پایدار باقی ماندند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
ژلاتین، صمغ عربی، قدرت یونی، امگا-3، تودهای شدن ترکیبی
عنوان انگلیسی
Production of omega-3's microcapsules by coacervation method
چکیده انگلیسی مقاله
Background: Omega-3, including α-linoleic acid, EPA and 3-DHA, is very important for human health and risk reduction of cardiovascular diseases. Adding omega-3 microcapsules to foodstuff such as milk and juice can increase shelf life and stability of omega-3 against oxygen. Materials and methods: The gelatin/gum Arabic was used for encapsulating H. molitrix oil and the capsules were prepared by complex coacervation. The effect of stirring speed and ionic strength by Nacl were investigated. Different concentrations of NaCl were added to evaluate final size. Results: The mean particle size were 537.2±0.8 μm, 84.4±0.5 μm, 12.9±0.4 μm, 8.2±0.5 μm and 4±0.7 μm at the homogenization stirring speed of 100, 300, 500, 750 and 1000 rpm, respectively. Mean particle size of 3.3±0.2 was achieved by 0.1 molar NaCl. Conclusion: This study showed that the best conditions for preparing microcapsules are at 1000 rpm of stirring speed by adding 0.1 M NaCl. These microcapsules at the homogenizer instrument with stirring speed of 15000 rpm, 30000 rpm, 45000 rpm, 60000 rpm and 75000 rpm were stable.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
هدیه علوی طلب | hedieh alavi talab
ph.d, department of chemistry, islamic azad university, tehran medical branch, tehran, iran
دکترای تخصصی، گروه شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد پزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی پزشکی تهران (Islamic azad university of tehran medical sciences)
نشانی اینترنتی
http://www.iau-tmuj.ir/browse.php?a_code=A-10-155-61&slc_lang=fa&sid=en
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
شیمی
نوع مقاله منتشر شده
تجربی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات