این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های تولید گیاهی، جلد ۱۸، شماره ۱، صفحات ۸۹-۱۰۴

عنوان فارسی بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در ۱۲ توده ایرانی پیاز خوراکی
چکیده فارسی مقاله در این بررسی 12 توده بومی پیاز جمع‌آوری شده از مناطق مختلف کشور (هوراند اهر، قرمز ری، قولی قصه زنجان، قرمز آذرشهر، سفید کاشان، زرد نیشابور، سفید قم، درچه اصفهان، سفید نیشابور، قرمز نیشابور، سفید فتح‌آباد، اسحاق‌آباد نیشابور) با طرح آزمایشی فاکتوریل بر پایه بلوک‌های کامل تصادفی با 3 تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان‌شرقی کشت شدند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین توده‌های مورد بررسی از نظر صفات تندی، درصد ماده خشک پیاز، عملکرد توده‌ها، درصد پیازهای دوکی شکل، قطر پیاز و تعداد فلس خشک بیرونی اختلاف معنی‌دار وجود دارد. در این میان برخی از صفات مانند قطر گلوی پیاز و تعداد فلس خشک بیرونی جزو صفات مهم انبارداری پیاز به‌شمار می‌آیند. بررسی این صفات با توجه به تنوع توده‌های پیاز ایرانی به‌منظور استفاده در زراعت و انبارداری پیاز مهم و سودمند می‌باشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://jopp.gau.ac.ir/article_157_31e40bb15c182e74bf5018813b8e4b54.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1369/article-1369-238805.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات