این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
پژوهش های تولیدات دامی
، جلد ۷، شماره ۱۳، صفحات ۱۵-۹
عنوان فارسی
اثرات سطح انرژی و متیونین بر عملکرد و صفات تولیدمثلی مرغهای مادر گوشتی آرین طی دوره تولید
چکیده فارسی مقاله
آزمایشی بهمدت 28 هفته برای بررسی اثرات سطح انرژی و متیونین قابل هضم جیره بر عملکرد و صفات تولید مثلی مرغهای مادر گوشتی، با استفاده از تعداد 140 قطعه مرغ مادر گوشتی آرین و 20 قطعه خروس در سن 26 هفتگی انجام شد. آزمایش بهصورت فاکتوریل 2×2 در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و پنج تکرار بود. جیرههای آزمایشی با دو سطح انرژی (2740 و 2540 کیلوکالری در کیلوگرم) و دو سطح اسید آمینه متیونین قابل هضم (25/0 و 28/0 درصد) تنظیم شدند. سطح انرژی تأثیری بر تولید تخممرغ، وزن تخممرغ و ضریب تبدیل خوراک نداشت. اما مرغهایی که جیرهی با سطح انرژی پایینتر دریافت کردند افزایش وزن روزانه کمتری نسبت به آنهایی داشتند که با جیره معمول تغذیه شدند، (05/0>P). افزایش سطح متیونین قابل هضم جیره بر وزن تخممرغ، درصد تولید تخممرغ، ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه این مرغها تأثیر نداشت. درصد جوجهدرآوری از تخممرغهای تولید شده به وسیله مرغهای تغذیه شده با جیرههای با سطح انرژی معمول در مقایسه با آنهایی که جیره با انرژی پایین دریافت نمودند، کمتر بود (001/0>P). کاهش سطح انرژی جیره سبب افزایش باروری (001/0>P) و افزایش تعداد جوجههای درجه یک تولیدی شد (001/0>P). افزایش سطح متیونین جیره اثری بر صفات جوجهدرآوری و باروری مرغ نداشت. نتایج نشان میدهند که امکان استفاده از سطح انرژی 2540 کیلوکالری در جیره مرغهای مادر گوشتی آرین بدون اثر منفی بر فراسنجههای عملکردی و تولید مثلی وجود دارد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
انرژی، باروری، جوجه درآوری، عملکرد، متیونین، مرغ مادر گوشتی
عنوان انگلیسی
Effects of Energy and Digestible Methionine Level in Diet on Performance and Reproductive Traits of Arian Broiler Breeder Hens during Production Period
چکیده انگلیسی مقاله
A 28-week experiment was conducted to study the effects of dietary energy and digestible methionine level on performance and reproductive traits of broiler breeder hens, using 280 Arian broiler breeder hens and 20 males at 26 weeks of age. The experiment was done as 2×2 factorial arrangement in a completely randomized design with 4 treatments and 5 replicates. Dietary treatments were formulated with 2 levels of energy (2740 and 2540 kcal/kg) and 2 levels of digestible methionine (0.25 and 0.28%). Dietary energy level had no significant effect on egg production, egg weight and feed conversion ratio, but hens were received lower energy level had a lower daily weight gain compared to the hens received recommended energy level (P< 0.05). Egg production, feed conversion ratio and body weight gain of this hens didn’t affected by digestible methionine level. Hatchability was lower (P< 0.001) in eggs produced by hens fed normal energy diet than those fed the diet with lower energy level. Also, decreasing energy intake increased fertility and grade one chicks (P< 0.001). Dietary digestible methionine level had no effect on hatchability and fertility traits. Results indicate that diet with 2540 kcal metabolizable energy could be used for Arian broiler breeder hens without any adverse effect on performance and reproductive traits.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
کاظم یوسفی کلاریکلایی |
سید عبداله حسینی | seyed abdollah
مازیار محیطی اصلی | mohiti asli
حسین یوسفی کلاریکلایی |
امین میمنیدی پور |
نشانی اینترنتی
http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-133&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1370/article-1370-238891.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات