این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
پژوهش های تولیدات دامی
، جلد ۷، شماره ۱۳، صفحات ۳۹-۳۲
عنوان فارسی
ثر سطوح مختلف بذر خرفه (Portulaca Oleracea) بر عملکرد و برخی خصوصیات تخممرغ در مرغان تخم گذار
چکیده فارسی مقاله
این آزمایش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف بذر خرفه بر عملکرد، خصوصیات تخممرغ و کلسترول و تریگلیسرید خون و زرده تخممرغ در دورههای مختلف بر روی مرغان تخمگذار انجام شد. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تیمار، چهار تکرار و هشت8 قطعه مرغ در هر تکرار و روی مرغهای تخمگذار سویههایلاین (W36) از سن 32 تا 42 هفتگی انجام شد. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: 1- تیمار شاهد، 2- تیمار حاوی 1% بذر خرفه و 3- تیمار حاوی 2% بذر خرفه، نتایج نشان داد وزن تخممرغ در تیمار دریافتکننده 1% بذر خرفه افزایش معنیداری پیدا کرد (05/0P<). درصد تولید نیز در تیمار دریافتکننده 2٪ بذر خرفه، نسبت به تیمار شاهد افزایش معنیداری داشت (05/0P<). گرم تخممرغ تولیدی در تیمارهای دریافتکننده بذر خرفه نسبت به تیمار شاهد افزایش معنیداری نشان دادند (05/0P<). همچنین ضریب تبدیل غذایی در اثر مصرف بذر خرفه بهطور معنیداری بهبود یافت (05/0P<). صفات مربوط به تخممرغ تحت تأثیر معنیدار تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. کلسترول و تریگلیسرید خون و زرده تخم مرغ، اگرچه در اثر مصرف خرفه کاهش نشان داد ولی معنیدار نبود. از نتایج حاصل چنین استنتاج میشود که سطح 1% بذر خرفه دارای اثرات مثبتی بر وزن تخممرغ و سطح 2% آن باعث بهبود گرم تخممرغ تولیدی و ضریب تبدیل غذایی میشود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of Different Levels of Purslane Seed (Portulaca Oleracea) on Performance and Some Egg Characteristics in Laying Hens
چکیده انگلیسی مقاله
This experiment was conducted to evaluate the effect of different levels of purslane seeds on the production performance, some egg characteristics and blood and yolk cholesterol and triglyceride levels, in different periods of laying hens. The experiment was done on hay-line strain (w36) from 32 to 42 weeks using a completely randomized design with 3 treatments, 4 replicate and 8 hens in each replicate. The experimental diets were, 1- basal diet (Control), 2-Treatment containing 1% purslane seed and 3-Treatment containing 2% purslane seed. The results showed that egg weights were significantly increased in the treatment having 1% purslane seed (P< 0.05). Percent of the egg production in the hens fed 2% purslane seed was significantly increased compared to the control group (P< 0.05). The egg mass in the groups receiving purslane seed showed a significant increase (P< 0.05). The feed conversion ratio was also improved by consumption of purslane seeds (P< 0.05). Egg characteristics were not significantly affected by dietary treatments. Consequently the level of 1% purslane seed have positive effect on egg weight and level of 2% purslane seed improves egg mass and feed conversion ratio in laying hens.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مصیب شلایی |
سیدمحمد حسینی | seyed mohammad
نشانی اینترنتی
http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-136&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1370/article-1370-238894.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات