این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های تولیدات دامی، جلد ۶، شماره ۱۲، صفحات ۱-۱۱

عنوان فارسی اثرات α- توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و معدنی شدن استخوان جوجه های گوشتی
چکیده فارسی مقاله این مطالعه به­منظور بررسی اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره­های حاوی روغن ماهی بر عملکرد، قابلیت ­هضم مواد مغذی و معدنی شدن استخوان جوجه­های گوشتی، انجام شد. تعداد 384 قطعه جوجه خروس گوشتی یکروزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی، با 8 تیمار غذایی و4 تکرار و 12 قطعه جوجه­ در هر تکرار، به مدت 42 روز تغذیه شدند. هشت تیمار غذایی شامل: جیره شاهد فاقد افزودنی، جیره شاهد به همراه 200 میلی­گرم در کیلوگرم α- توکوفرول استات، جیره­های شاهد به همراه 100، 200 و 300 میلی­گرم در کیلوگرم عصاره پوست انار و جیره­های شاهد حاوی 10، 20 و 30 گرم در کیلوگرم پوست انار بودند. افزودن 200 میلی­گرم در کیلوگرم عصاره پوست انار، عملکرد بهتری را در مقایسه با جیره شاهد، پوست انار و α-توکوفرول استات نشان دادند (05/0>P). قابلیت هضم مدفوعی کلسیم، پروتئین، چربی و درصد خاکستر و کلسیم استخوان اختلاف معنی­داری را در مقایسه جیره­ شاهد با جیره حاوی ­α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار نشان دادند (05/0>P). با افزودن پوست انار و افزایش میزان آن در جیره، قابلیت هضم ایلئومی و مدفوعی تانن­های متراکم و قابل هیدرولیز کاهش نشان داد (05/0>P). نتایج این آزمایش نشان می­دهد، افزودن 200 میلی­گرم در کیلوگرم عصاره پوست انار به جیره سبب بهبود عملکرد جوجه­های گوشتی بدون اثرات منفی بر قابلیت هضم مواد مغذی در طیور گوشتی شده است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of α-Tocopherol Acetate, Pomogrante Peel and Extract on Performance, Nutrient Digestibilities and Tibia Bone Calcifaction in Broiler Chickens
چکیده انگلیسی مقاله An experiment was conducted to evaluate the effect of α-tocopherol, extract and pomogrante peel in diet contained fish oil on performance, nutrients digestibilities and tibia bone calcifaction in broiler chickens. Three hundred and eighty four 1-d-old male broiler chicks (Ross 308) were randomly allotted to 8 groups with 4 replicates of 12 birds each and reared for 42 days.Eight dietary treatments including, control diet without feed additive, control diet mixed with 200 mg/kg α-tocopherol, control dietmixed with 100, 200 and 300 mg/kg peel pomogrante exractand control diet dietmixed 10, 20 and 30 g pomogrante peel per kg of diet. Additions of 200 mg/ kg of pomegranate peel extract, showed better performance than other supplements. Fecal digestibility of calcium, protein, fat and ash and bone calcium had significant difference compared to diets without supplement (P< 0/05). As the pomegranate peeland increased in diet than condensed tannins and hydrolysable apparent ileal digestibility decreased (P< 0/05). The results of this experiment showed, that suplementation of 200 mg/kg of pomegranate peel extract in diet were improved performance without negative effects on nutrient digestibilities in broiler chickens.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله حسن صالح |


ابوالقاسم گلیان |


حسن کرمانشاهی |


رضا فرهوش |


محمد طاهر میرکزهی | mohammad taher میرکزهی



نشانی اینترنتی http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-110&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1370/article-1370-238916.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات