این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
پژوهش های تولیدات دامی
، جلد ۶، شماره ۱۲، صفحات ۱-۱۱
عنوان فارسی
اثرات α- توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و معدنی شدن استخوان جوجه های گوشتی
چکیده فارسی مقاله
این مطالعه بهمنظور بررسی اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیرههای حاوی روغن ماهی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و معدنی شدن استخوان جوجههای گوشتی، انجام شد. تعداد 384 قطعه جوجه خروس گوشتی یکروزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی، با 8 تیمار غذایی و4 تکرار و 12 قطعه جوجه در هر تکرار، به مدت 42 روز تغذیه شدند. هشت تیمار غذایی شامل: جیره شاهد فاقد افزودنی، جیره شاهد به همراه 200 میلیگرم در کیلوگرم α- توکوفرول استات، جیرههای شاهد به همراه 100، 200 و 300 میلیگرم در کیلوگرم عصاره پوست انار و جیرههای شاهد حاوی 10، 20 و 30 گرم در کیلوگرم پوست انار بودند. افزودن 200 میلیگرم در کیلوگرم عصاره پوست انار، عملکرد بهتری را در مقایسه با جیره شاهد، پوست انار و α-توکوفرول استات نشان دادند (05/0>P). قابلیت هضم مدفوعی کلسیم، پروتئین، چربی و درصد خاکستر و کلسیم استخوان اختلاف معنیداری را در مقایسه جیره شاهد با جیره حاوی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار نشان دادند (05/0>P). با افزودن پوست انار و افزایش میزان آن در جیره، قابلیت هضم ایلئومی و مدفوعی تاننهای متراکم و قابل هیدرولیز کاهش نشان داد (05/0>P). نتایج این آزمایش نشان میدهد، افزودن 200 میلیگرم در کیلوگرم عصاره پوست انار به جیره سبب بهبود عملکرد جوجههای گوشتی بدون اثرات منفی بر قابلیت هضم مواد مغذی در طیور گوشتی شده است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of α-Tocopherol Acetate, Pomogrante Peel and Extract on Performance, Nutrient Digestibilities and Tibia Bone Calcifaction in Broiler Chickens
چکیده انگلیسی مقاله
An experiment was conducted to evaluate the effect of α-tocopherol, extract and pomogrante peel in diet contained fish oil on performance, nutrients digestibilities and tibia bone calcifaction in broiler chickens. Three hundred and eighty four 1-d-old male broiler chicks (Ross 308) were randomly allotted to 8 groups with 4 replicates of 12 birds each and reared for 42 days.Eight dietary treatments including, control diet without feed additive, control diet mixed with 200 mg/kg α-tocopherol, control dietmixed with 100, 200 and 300 mg/kg peel pomogrante exractand control diet dietmixed 10, 20 and 30 g pomogrante peel per kg of diet. Additions of 200 mg/ kg of pomegranate peel extract, showed better performance than other supplements. Fecal digestibility of calcium, protein, fat and ash and bone calcium had significant difference compared to diets without supplement (P< 0/05). As the pomegranate peeland increased in diet than condensed tannins and hydrolysable apparent ileal digestibility decreased (P< 0/05). The results of this experiment showed, that suplementation of 200 mg/kg of pomegranate peel extract in diet were improved performance without negative effects on nutrient digestibilities in broiler chickens.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
حسن صالح |
ابوالقاسم گلیان |
حسن کرمانشاهی |
رضا فرهوش |
محمد طاهر میرکزهی | mohammad taher میرکزهی
نشانی اینترنتی
http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-110&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1370/article-1370-238916.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات