این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
پژوهش های تولیدات دامی
، جلد ۵، شماره ۱۰، صفحات ۱۳-۲۵
عنوان فارسی
تأثیر سطوح مختلف متیونین و پروتئین جیره بر تولید و خصوصیات تخممرغ مرغهای تخمگذار در اواخر دوره تخمگذاری
چکیده فارسی مقاله
این آزمایش جهت بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین (13 و 15 درصد) و متیونین (25/0، 30/0 و 35/0 درصد) بر عملکرد و شاخصهای کیفی تخممرغ در اواخر دوره تخم گذاری در مرغان تخمگذار انجام شد. تعداد 96 قطعه مرغ تخم گذار لگهورن سویه 36 W- با سن 80 هفته در یک آزمایش فاکتوریل 3×2 در قالب طرح کاملاً تصادفی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش سطح متیونین بطور معنیداری درصد تولید و وزن تخممرغ افزایش یافت (05/0 p< ). سطوح مختلف پروتئین تأثیرمعنیداری بر درصد تولید و وزن تخممرغ نداشت. اثر تیمار بر درصد تولید و وزن تخممرغ معنیدار بود (05/0 p< )، به طوری که پرندگان تغذیه شده با جیره حاوی 15 درصد پروتئین و 35/0 درصد متیونین بیشترین درصد تولید و وزن تخممرغ را داشتند. تیمارهای آزمایشی بر پارامترهای دیگر (درصد تخممرغ شکسته و لمبه، شاخصهای زرده و سفیده، سطح تخممرغ، نسبت وزن به سطح تخممرغ، رنگ زرده، واحد هاو، محتوی تخممرغ و شاخص شکل تخممرغ) اثر معنیدار نداشتند. میتوان نتیجه گرفت که بهترین سطوح پروتئین و متیونین برای تولید تخممرغ در اواخر دوره تخمگذاری در مرغان تخمگذار به ترتیب 15 و 35/0 درصد میباشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پروتئین، متیونین، تولید، کیفیت تخم مرغ
عنوان انگلیسی
The Effect of Various Levels of Dietary Protein and Methionine on the Laying Hens Performance and Egg Characteristics in Late Laying Cycle
چکیده انگلیسی مقاله
This experiment was conducted to examine the effect of different levels of protein (13 and 15%) and methionine (0.25, 0.30 and 0.35%) on performance and some egg indices in the late laying period of layer hens. Ninety six leghorn 80 weeks W-36 layers were used as a 2×3 factorial arrangement based on the completely randomized design. The results have shown that as methionine level was increased, the production percentage and egg weight were increased (P< 0.05). Different levels of protein had no significant (P>0.05) effect on the production percentage and egg weight. Treatment effect on the production percentage and egg weight was significant (P< 0.05), as birds fed diet containing 15% protein and 0.35% methionine had the highest production percentage and egg weight. Experimental treatments had no significant (P>0.05) effect on other parametes (cracked and soft eggs sell, yolk and albumen indices, egg area, egg weight to area ratio, yolk color, haugh unit, egg content and egg shap index). It can be concluded that the best levels of protein and methionine for egg production in the late laying period of laying hens are 15 and 0.35%, respectively.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Protein, Methionine, Production, Egg Quality
نویسندگان مقاله
علی اصغر ساکی | ali asghar
مرتضی حقی |
عنایت رحمت نژاد |
نشانی اینترنتی
http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-79&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1370/article-1370-238953.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات