این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 5 دی 1404
پژوهش های تولیدات دامی
، جلد ۵، شماره ۹، صفحات ۲۵-۳۵
عنوان فارسی
اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی
چکیده فارسی مقاله
این آزمایش به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر صفات عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی با 384 قطعه جوجه یکروزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با 8 تیمار، 4 تکرار و 12 قطعه پرنده در هر تکرار به مدت 42 روز انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل: 1- جیره پایه 2- جیره پایه + 1/0 درصد پودر دارچین 3- جیره پایه + 2/0 درصد پودر دارچین 4- جیره پایه + 3/0 درصد پودر دارچین 5- جیره پایه + پریمالاک 6- جیره پایه + پریمالاک + 2/0 درصد پودر دارچین 7- جیره پایه + ویرجینیامایسین 8- جیره پایه + ویرجینیامایسین + 2/0 درصد پودر دارچین بودند. در دوره آغازین از نظر مصرف خوراک اختلاف بین تیمارها معنیدار بود (05/0 < P ). سایر صفات مربوط به عملکرد اختلاف معنیداری را از نظر آماری نشان ندادند. در بین خصوصیات لاشه در سن 42 روزگی افزودن 1/0 و 3/0 درصد پودر دارچین به ترتیب در تیمارهای 2 و 4 باعث کاهش معنیداری چربی محوطه شکمی شد. نتایج این آزمایش نشان داد که تیمارهای آزمایشی تأثیر چشمگیری بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی نشان ندادند ولی افزودن 1/0 و 3/0 درصد پودر دارچین به جیره باعث کاهش معنیداری چربی محوطه شکمی شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پودر دارچین، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک، عملکرد، جوجه گوشتی
عنوان انگلیسی
Effect of different levels of Cinnamon Powder, with Antibiotic and Probiotic on Performance and Carcass characteristics of Broiler Chickens
چکیده انگلیسی مقاله
This study was carried out to investigate the effects of different levels of cinnamon powder (CNP), with antibiotic (Virginiamycin) and probiotic (Primalac) on performance and carcass characteristics in broiler chicks for 42 days using a completely randomized design. A total of 384 day-old male broiler chicks (Ross 308) were randomly assigned to 8 treatments , 4 replicates and 12 chicks per replicate. The experimental treatments consisted of: Basal diet (BD), BD + 0.1% CNP, BD + 0.2% CNP, BD + 0.3% CNP, BD + Primalac, BD + 0.2% CNP + Primalac, BD + Virginiamycin and BD + 0.2% CNP + Virginiamycin. In starter period there were significant differences among treatments for feed intake. No significant differences were observed in among groups other performance parameters. Adding 0.1% and 0.3% CNP in treatments 2 and 3 (T2,T3) significantly decreased abdominal fat pad weight at 42d of age. This study showed that inclusion of CNP in broiler diets had not remarkable effects on performance, but adding 0.1% and 0.3% CNP significantly decreased abdominal fat pad of broiler chicks.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمد علی بهروز لک | mohammad ali behrooz لک
احمد حسن آبادی |
حسن نصیری مقدم | nassiri moghaddam
حسن کرمانشاهی |
نشانی اینترنتی
http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-71&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1370/article-1370-238969.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات