این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
پژوهش های تولیدات دامی
، جلد ۴، شماره ۷، صفحات ۷۸-۹۱
عنوان فارسی
تأثیر افزودن اسانس آویشن، لیمو، نعناع و زنیان در جیره جوجههای گوشتی نر بر روی فراسنجه های کیفی گوشت
چکیده فارسی مقاله
اثرات افزودن جیره جوجههای گوشتی با سطوح مختلفی از اسانسهای آویشن، لیمو، نعناع و زنیان (50، 100 و 150 میلی گرم بر کیلوگرم جیره از هر کدام) روی رنگ، خصوصیات حسی، نیروی برش و ترکیب شیمیایی گوشت سینه مورد بررسی قرار گرفت. 312 جوجه یک روزه سویه آرین به 13 گروه تیماری تقسیم شد ند ، به طوری که 24 جوجه به هر گروه تخصیص یافت که در شش تکرار توزیع شدند. نتایج نشان داد که مقدار چربی خام گوشت در جوجههایی که از یک جیره افزوده شده با اسانس نعناع در سطح 50 میلیگرم در کیلوگرم تغذیه کرده بودند، به طور غیر عادی بالاتر از بقیه گروهها بود ( 05/0 > P ) . با بالاتر رفتن سطح هر یک از اسانسهای روغنی مقدار چربی خام در ماهیچه کاهش یافت (05/0> P ). مقادیر نیروی برش گوشت در جوجههایی بالاتر بود که از یک جیره مکمل شده با اسانس نعناع در سطح 150 میلیگرم بر کیلوگرم جیره تغذیه کرده بودند (05/0> P ) . اسانس زنیان و لیمو نسبت به نعناع برخی از خصوصیات حسی گوشت (بو، طعم و مقبولیت کلی) را بهبود داد (05/0> P ). اسانس لیمو در سطح 150 میلی گرم در کیلوگرم جیره، روشنایی رنگ گوشت، را نسبت به شاهد بهبود بخشید (05/0> P ). قرمزی رنگ گوشت نیز در گروه شاهد نسبت به بقیه گروهها به طور معنیداری بالاتر بوده است (05/0> P ).
کلیدواژههای فارسی مقاله
اسانس نعناع، لیمو، آویشن و زنیان، جوجههای گوشتی، کیفیت گوشت
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
فرهاد صمدیان |
آرمین توحیدی |
سعید زین الدینی |
محمد امیر کریمی ترشیزی | mohammad amir karimi torshizi
زربخت انصاری پیراسرایی | ansari پیراسرایی
پدرام غلامزاده |
محسن تقی زاده |
نشانی اینترنتی
http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-55&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1370/article-1370-238990.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات