این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های تولیدات دامی، جلد ۳، شماره ۶، صفحات ۲۵-۳۴

عنوان فارسی اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر عملکرد و مرفولوژی روده کوچک در جوجه‌‌های گوشتی
چکیده فارسی مقاله این تحقیق به منظور بررسی اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسید­های آلی بر بازدهی تولیدی و صفات مرفولوژی روده جوجه­های گوشتی انجام گرفت. پرنده های آزمایشی طی دوره 1 تا 42 روزگی، جیره های آزمایشی حاوی پروبیوتیک، مخلوط اسیدهای آلی (ترکیب تجاری حاوی اسید فرمیک، اسید لاکتیک، اسید مالیک، اسید سیتریک، اسید تارتاریک و اسید ارتوفسفریک) و یا مخلوط هر دو نوع مکمل را دریافت نمودند. نوع افزودنی مورد استفاده در تحقیق اثری بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی نداشت. استفاده توام از پروبیوتیک و اسید آلی افزایش ارتفاع ویلی، کاهش ضخامت اپیتلیوم، کاهش تعداد سلول­های گابلت و افزایش عمق کریپت را در پی داشت. نتایج تحقیق حاضر نشان دهنده اثرات مثبت اسیدهای آلی بر ارتفاع ویلی و اثر مثبت مصرف توام دو نوع افزودنی فوق در کاهش قطر اپیتلیوم روده کوچک بود، اما تفاوتهای مورفولوژیکی مذکور تفاوتی در عملکرد جوجه های گوشتی ایجاد ننمود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله اسیدآلی، جوجه گوشتی، ساکارومایسس سرویزیه، مرفولوژی روده

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله محمدرضا ملایی کندلوسی | mohammad reza mollaei kandelousi


فرزاد میرزایی آقجه قشلاق | mirzaei aghjehgheshlagh



نشانی اینترنتی http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-12&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1370/article-1370-238996.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات