این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
پژوهش های تولیدات دامی
، جلد ۲، شماره ۳، صفحات ۶۹-۷۹
عنوان فارسی
تاثیر استفاده از خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی
چکیده فارسی مقاله
این آزمایش به منظور بررسی تاثیر استفاده از خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد و اجزای لاشه جوجههای گوشتی انجام شد. چهارصد قطعه جوجه گوشتی سویه تجاری کاب 500 تحت تاثیر چهار تیمار، شامل تیمار شاهد (فاقد خوراک گلوتن ذرت) و تیمارهای دارای 5، 15 و 20 درصد خوراک گلوتن ذرت در دوره آغازین و 10، 25 و 30 درصد خوراک گلوتن ذرت در دوره رشد قرار گرفتند. هر تیمار آزمایشی دارای 5 تکرار با 20 قطعه جوجه در هر تکرار بود. نتایج آزمایش نشان داد که استفاده از خوراک گلوتن ذرت تا سطح 20 درصد در دوره آغازین و سطح 30 درصد در دوره رشد تاثیر منفی بر وزن بدن، مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی جوجههای گوشتی نداشت. اجزای لاشه جوجههای گوشتی شامل لاشه قابل مصرف، ران و سینه در بین تیمارهایی که دارای سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بود تفاوت معنیدار نداشت. نتایج این پژوهش نشان داد که میتوان از خوراک گلوتن ذرت تا 20 درصد در دوره آغازین و 30 درصد در دوره رشد بدون هیچ گونه تاثیر منفی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی استفاده نمود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
خوراک گلوتن ذرت، عملکرد، جوجه گوشتی
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
اکرم شبانی |
بهروز دستار |
نشانی اینترنتی
http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-30&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1370/article-1370-239021.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات