این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 آذر 1404
Journal of Agricultural Science and Technology
، جلد ۲۲، شماره ۳، صفحات ۷۰۹-۷۲۲
عنوان فارسی
میکروذرات ایجاد شده با روش الکترواسپری با استفاده از بسپارهای ایزوله پروتئین آب پنیر و کمپلکس بتا سیکلودکسترین
چکیده فارسی مقاله
در این مطالعه از پتانسیل روش الکترواسپری برای درونپوشانی کورکومین در بسپارهای ایزوله پروتئین آب پنیر و ترکیب ایزوله پروتئین آب پنیر/ بتاسیکلودکسترین استفاده شد. ذرات درونپوشانی شده از لحاظ فیزیکوشیمیایی و نحوه رهایش مورد بررسی قرار گرفت. در غلظت ایزوله پروتئین آب پنیر 25%، ذرات یکنواخت تری شکل گرفت و بیشتر این ذرات کمتر از 7/0 میکرومتر قطر داشتند. کارایی درونپوشانی کورکومین در ایزوله پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین آب پنیر/ بتاسیکلودکسترین به ترتیب 4/45 % و 6/53 % اندازه گیری شد. گرماسنجی افتراقی و آنالیز توزین حرارتی ذرات درونپوشانی شده نشان داد این دو بسپار توانایی افزایش مقاومت حرارتی کورکومین را ندارند. کورکومین درونپوشانی شده پایداری بالاتری از حالت خالص کورکومین در شرایط اسیدی و قلیایی از خود نشان داد و رهایش کورکومین در حالت درونپوشانی شده در محلول بافر فسفات (4/7 pH,)پس از مدت 7 ساعت به میزان 40 % اندازه گیری شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Curcumin Microparticles Produced by Electrospraying Technique with Whey Protein Isolate and β-Cyclodextrin Complex
چکیده انگلیسی مقاله
In this research, the potential of the electrospraying technique was used for encapsulation of curcumin in natural polymers such as Whey Protein Isolate (WPI) and mixture of WPI/β-CycloDextrin (β-CD). The encapsulated particles were physicochemically characterized and curcumin release profile was evaluated. At WPI concentration of 25%, more uniform particles were formed and most of them were smaller than 0.7 µm in diameter. The encapsulation efficiency of curcumin in WPI and WPI/β-CD solutions was determined as 45.4% and 53.6%, respectively. Differential Scanning Calorimetry (DSC) and ThermoGravimetric Analysis (TGA) of the obtained encapsulated curcumin revealed that WPI and WPI/β-CD polymers could not increase thermal stability of curcumin. Encapsulated curcumin had a better stability than pure curcumin at acidic and alkaline conditions, and the release of curcumin after 7 hours was lower than 40% with the sustained mode in buffer solution conditions (pH= 7.4).
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
| B. Abbastabar
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Tarbiat Modares University, P. O. Box: 14115-336, Tehran, Islamic Republic of Iran.
| M. H. Azizi
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Tarbiat Modares University, P. O. Box: 14115-336, Tehran, Islamic Republic of Iran.
| S. R. Nabavi
Department of Applied Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Mazandaran, Babolsar, Islamic Republic of Iran.
نشانی اینترنتی
http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-12100-6&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/476/article-476-2390314.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی اصیل
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات