این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
پژوهش های تولیدات دامی
، جلد ۱، شماره ۱، صفحات ۵۵-۷۰
عنوان فارسی
تأثیر سطوح مختلف پروتئین و سینبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی
چکیده فارسی مقاله
آزمایشی به منظور بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف پروتئین و سینبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه با 720 قطعه جوجه بلدرچین ژاپنی یکروزه در 9 تیمار، 4 تکرار و 20 قطعه جوجه در هر تکرار به مدت 42 روز در قالب طرح کاملاً تصادفی به صورت آرایش فاکتوریل 3×3 شامل 3 سطح پروتئین جیره (پروتئین متعادل (24 درصد) در کل دوره، کم پروتئین (08/22 درصد) در کل دوره و پروتئین متعادل در دوره آغازین-کم پروتئین در دوره رشد) و 3 سطح سینبیوتیک (صفر، توصیه شده و 150 درصد مقدار توصیه شده) انجام گرفت. کلیه جیرههای آزمایشی به جز پروتئین دارای انرژی قابل سوخت و ساز یکسان و حاوی حداقل مقادیر مواد مغذی توصیه شده انجمن ملی تحقیقات (1994 NRC,) بودند. اثر متقابل سطوح مختلف پروتئین و سینبیوتیک تأثیر معنیداری بر افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی و خوراک مصرفی بلدرچینها در دورههای مختلف پرورش نداشت (05/0P)، همچنین ضریب تبدیل غذایی و شاخص عملکرد کل دوره در تیمارهای با سطح پروتئین متعادل در دوره آغازین تفاوت معنیداری با سطح کم پروتئین داشتند (05/0>P)، ولی این اختلافات در دوره رشد مشاهده نشد. کاهش سطح پروتئین سبب بهبود نسبت راندمان پروتئین مصرفی (05/0>P) گردید، در حالی که سطوح مختلف سینبیوتیک تأثیری بر این پارامترها نداشت. اثرات اصلی و متقابل پروتئین و سینبیوتیک بر خصوصیات لاشه معنیدار نبود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پروتئین، سینبیوتیک، عملکرد، بلدرچین ژاپنی
عنوان انگلیسی
Effect of Different Levels of Dietary Protein and Synbiotic on Performance and Carcass Characteristics of Japanese Quail
چکیده انگلیسی مقاله
An experiment was conducted to evaluate the effect of protein and synbiotic levels performance and carcass characteristics of Japanese quail. The experiment was done using 720 day old quail for 42 days in a completely randomized design with 3×3 factorial arrangements with three levels of protein (sufficient protein diet (24%) during whole period, low protein diet (22.08%) during whole period and sufficient protein diet during starter period-low protein diet during grower period) and three levels of Synbiotic (without, the recommended level and 150% of recommended level). All diets were isocaloric except for protein and were consisted of recommended levels of nutrients (NRC, 1994). Body weight gain, feed intake and feed conversion ratio were not differ statistically (P>0.05), due to interaction of protein and synbiotic levels. Body weight gain and energy efficiency ratio in starter and whole growing periods was lower (P< 0.05) in quails received diets containing low protein in starter period. Feed conversion ratio and performance index in whole period was imperoved (P< 0.05) in teratments with higher level of protein in starter period. Reduction of protein content of diets during growing period had not significant effect on these parameters. Protein efficiency ratio improved (P< 0.05) with decreasing protein level, while synbiotic levels were not differing among treatmeats. Protein and synbiotic levels and their intraction had not significant effect on carcass characteristics.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمدرضا شریفی | mohammad reza
محمود شمس شرق | shams shargh
بهروز دستار |
سعید حسنی |
نشانی اینترنتی
http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-45&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1370/article-1370-239033.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات