این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های علوم دامی، جلد ۲۶، شماره ۲، صفحات ۸۱-۹۴

عنوان فارسی اثرهای تغذیه‌ای ال-آرژنین بر برخی شاخص‌های کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجه‌‌های گوشتی ۴۶ روزه
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی The effects of dietary L-arginine on some parameters of meat quality, intestine histology and immune system of 46-d old broiler chickens
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله مرضیه ابراهیمی |


احمد زارع شحنه | zare shahneh


محمود شیوازاد |


زربخت انصاری پیرسرایی | ansari pirsaraei


مرضیه غفاری بالسینی | ghafari balesini



نشانی اینترنتی http://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_5098_799.html
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1407/article-1407-242668.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات