این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
پژوهش های علوم دامی
، جلد ۲۶، شماره ۲، صفحات ۱۶۳-۱۷۱
عنوان فارسی
تاثیرمکملسازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیاتلاشه، پروفایل چربی خون و اندامهای لنفاوی جوجههای گوشتی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of replacement dietary hot red pepper on performance, carcass characteristics, some blood parameters and lymphoid organs of broilers chickens
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
سعید حسین زاده |
رامین نجفی |
محسن دانشیار |
خسرو پارسایی مهر |
نشانی اینترنتی
http://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_5106_799.html
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1407/article-1407-242675.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات