این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های علوم دامی، جلد ۲۶، شماره ۱، صفحات ۲۷-۴۱

عنوان فارسی تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of using molasses and whey‌ on nutritional value and some qualitative characteristics of forage sorghum silage
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله سهیلا شبخوان | شبخوان


مسلم باشتنی |


حسین نعیمی پور یونسی |



نشانی اینترنتی http://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_4756_767.html
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1407/article-1407-242679.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات