این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های علوم دامی، جلد ۲۶، شماره ۱، صفحات ۱۷۵-۱۸۶

عنوان فارسی تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرف‌کنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Analysis of the structural changes in consumer preferences of red meat and chicken meat in Iran
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله جواد حسین زاد |


پریسا پاکروح |



نشانی اینترنتی http://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_4773_767.html
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1407/article-1407-242691.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات