این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
پژوهش های علوم دامی
، جلد ۲۳، شماره ۴، صفحات ۷۱-۸۱
عنوان فارسی
اثر روغن ماهی و اسانس آویشن بر کیفیت و میزان اکسیداسیون چربی گوشت بزغالههای مهابادی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of fish oil and thyme essence on meat quality and meat oxidative stability of Mahabadi kids
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
امین هژبری |
مهدی گنج خانلو گنج خانلو | mehdi ganjparvar khanlou
نشانی اینترنتی
http://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_1041_223.html
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1407/article-1407-242818.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات