این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های علوم دامی، جلد ۲۳، شماره ۳، صفحات ۶۹-۸۶

عنوان فارسی تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپید های سرم خون جوجه های گوشتی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی The effect of different levels of energy and protein in finisher diet on performance, carcass yield and blood serum lipids of broiler chickens
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_279_86.html
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1407/article-1407-242833.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات