این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های علوم دامی، جلد ۲۳، شماره ۲، صفحات ۱۴۳-۱۵۳

عنوان فارسی تأثیر افزودن موننسین و ویتامین E روی خصوصیات تجزیه پذیری شکمبه‌ای پنبه دانه کامل با استفاده از روش کیسه‌های نایلونی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی تأثیر افزودن موننسین و ویتامین E روی خصوصیات تجزیه پذیری شکمبه¬ای پنبه دانه کامل با استفاده از روش کیسه¬های نایلونی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_300_87.html
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1407/article-1407-242854.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات