این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 26 آذر 1404
پژوهش های محیط زیست
، جلد ۱۰، شماره ۲۰، صفحات ۱۴۱-۱۴۸
عنوان فارسی
بررسی کارایی پوست سبز پسته به عنوان منعقدکننده گیاهی در حذف کدورت از آب
چکیده فارسی مقاله
استفاده از مواد طبیعی برای تصفیه آب آشامیدنی در بسیاری از کشورهای در حال توسعه از دیرباز رایج بوده است. مطالعه حاضر با هدف بررسی کارایی منعقدکننده پوست سبز پسته در فرآیند تصفیه آب و فاضلاب انجام گرفت. تمام آزمایشهای مربوط به انعقاد و لختهسازی توسط دستگاه جارتست انجام پذیرفت. آب به صورت مصنوعی آلوده و برای ایجاد کدورت از کائولینیت استفاده شد. در این پژوهش اثر پارامترهایی از قبیل pH، غلظت ماده منعقدکننده و میزان کدورت اولیه بر روی فرایند انعقاد و تهنشینی توسط پوست سبز پسته بررسی شد. نتایج نشان میدهد که پسته در غلظت 50 میلیگرم در لیتر، 5 = pH و کدورت اولیه NTU 300 بهترین عملکرد در فرآیند انعقاد با راندمان 88 درصد در شرایط بهینه را دارد. پس از بررسی و تعیین عملکرد پوست سبز پسته به عنوان منعقدکننده طبیعی پیشنهاد شد پوست سبز پسته به عنوان کمک منعقدکننده طبیعی در فرآیند تصفیه همراه با منعقدکنندههای شیمیایی متداول به منظور کاهش کدورت آب/ پساب و هم چنین با هدف پایین آوردن هزینهها مورد بررسی قرار گیرد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
تصفیه آب، کدورت، پوست سبز پسته، کارایی، هزینه،
عنوان انگلیسی
Evaluating the Efficiency of Pistachio Green Hull as a Plant Coagulant in Removing Water Turbidity
چکیده انگلیسی مقاله
Using herbal and natural substances for treatment of drinkable water has been common in many developing countries. The present study aimed to investigate the efficiency of pistachio green hull coagulant on water and wastewater treatment processes. All experiments related to coagulation were done by Jar Test set. The water was contaminated artificially and kaolinite was used to create turbidity. In the present study, the effect of parameters such as pH, concentration of coagulant and primary turbidity on coagulation process and sedimentation of pistachio green hull was investigated. Results indicated that this coagulant, with the concentration of 50 mg/l, can reduce water turbidity most efficiently in pH=5 and primary turbidity of 300 NTU. Pistachio green hull has the best performance in coagulation process with 88% efficiency in the optimal condition. It has been suggested that pistachio green hull can be used as a natural coagulant-aid along with other chemical coagulants to reduce water/wastewater turbidity and also costs accordingly. Keywords:
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
رفعت محمدرضاخانی |
دانشگاه آزاد واحد بندر عباس
غلامعباس اسدپور |
دانشگاه هرمزگان
تورج نصرآبادی |
دانشگاه تهران
نشانی اینترنتی
http://www.iraneiap.ir/article_108556_e2d6dd75a1a8c55c6db4465334c8af8c.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات