این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
پژوهش در پزشکی
، جلد ۴۵، شماره ۲، صفحات ۴۴-۴۹
عنوان فارسی
بررسی خاصیت ضد میکروبی لاکتوباسیلوس های جداسازی شده از سویا بر روی باکتری های اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس
چکیده فارسی مقاله
سابقه و هدف: میکروارگانیسم های موجود در سویا بر روی سلامت انسان اثرات مفید بسیار زیادی دارند. از میکروارگانیسم های مفید در سویا می توان به لاکتوباسیل ها Lactobacillus)) اشاره کرد. هدف از این مطالعه، تعیین خاصیت ضد میکروبی لاکتوباسیلوس های جداسازی شده از سویا بر روی باکتری های اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس بوده است. مواد و روش ها: این مطالعه توصیفی است، که به مدت یک سال بر روی 32 لاکتوباسیلوس جداسازی شده از سویا انجام شد. ابتدا سویا با مارک های متفاوت خریداری شد. برای تهیه نمونه های سویا به سالم بودن دانه ها و تاریخ انقضاء بسته بندی ها و سالم بودن بسته بندی توجه شد. ابتدا 10 گرم از آن در 50 میلی لیتر آب لوله کشی وارد شد. سپس تست کاتالاز و اکسیداز بر روی کلنی های ظاهر شده انجام شد. تست تخمیر قند های مختلف و خاصیت ضد میکروبی باکتری های ایزله شده بر روی اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس مورد بررسی قرار گرفت. برای انجام مطالعات مولکولی، DNA استخراج شده، همراه با پرایمر های اختصاصی، عمل PCR ، برای مشاهده ژن خاصیت ضد میکروبی لاکتوباسیلوس ها انجام شد. تمام تست ها با سه تکرار انجام گرفته است و اعداد گزارش شده میانگین سه تکرار است. یافته ها: از 32 لاکتوباسیلوس ایزوله شده از 16 مارک متفاوت سویا، (بیشترین فراوانی مربوط به لاکتوباسیلوس پلانتاروم با 8/21 درصد و کمترین فراوانی مربوط به لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیوس پانتریس هر کدام با 1/3درصد) بدست آمد. که همگی واجد خاصیت ضد میکروبی بر علیه باکتری های اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس بودند. باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم، دارای هاله عدم رشد بزرگتری نسبت به بقیه گونه ها بود. تمام نمونه های بررسی شده در تست PCR، تشکیل باند دادند. نتیجه گیری: به نظر می رسد که استفاده از دانه های سویا از نظر غذایی برای تغذیه انسان مفید است. از دانه های سویا حاوی لاکتوباسیلوس هایی که خاصیت ضد میکروبی دارند را می توان در آینده در صنایع غذایی و دارویی برای سلامتی انسان و حیوانات بکاربرد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
دانه سویا، لاکتوباسیلوس، خاصیت ضد میکروبی ، اشرشیا کلی، استافیلوکوس اورئوس
عنوان انگلیسی
Antimicrobial properties of lactobacilli isolated from soya on E. coli and Staphylococcus aureus
چکیده انگلیسی مقاله
Background and purpose: Microorganisms in soy have many beneficial effects on human health. Useful microorganisms in soy include Lactobacillus. The aim of the current study was to determine the antimicrobial properties of Lactobacillus isolated from soybean on Escherichia coli and Staphylococcus aureus. Materials and Methods: A descriptive study was performed on 32 Lactobacillus isolated from soybeans for one year. First, soybeans were bought under different brands. In order to prepare soybean samples, attention was paid to the health of the seeds and the expiration date of the packaging and the health of the packaging. First, 10 grams of the soybeans was introduced into 50 ml of tap water. Catalase and oxidase tests were then performed on the colonies that appeared. Fermentation tests of different sugars and antimicrobial properties of isolated bacteria on Escherichia coli and Staphylococcus aureus were examined. For molecular studies, the extracted DNA, along with specific primers, PCR, was performed to observe the antimicrobial gene of Lactobacillus. All tests were performed with three replications and the reported numbers are the average of the three replications. Results: From among 32 isolated Lactobacillus isolated from 16 different soybean brands, the highest frequency was related to Lactobacillus plantarum with 21.8% and the lowest frequency was related to Lactobacillus casei and Lactobacillus pantris each with 3.1%) all of which had antimicrobial properties against Escherichia coli and Staphylococcus aureus. Lactobacillus plantarum had a larger growth inhibition zone compared with other species. All samples examined in PCR test formed a band.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Soybean, Lactobacillus, Antimicrobial properties, Escherichia coli, Staphylococcus aureusus aureus
نویسندگان مقاله
مهتاب ناجی | mahtab naji
Department of Cellular and Molecular Biology, Microbiology and Genetics, Faculty of Basic Sciences, Islamic Azad University, Research Sciences Branch, Tehran, Iran
گروه زیست شناسی سلولی و مولکولی، میکروبیولوژی و ژنتیک، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم تحقیقات، تهران، ایران
جمیله نوروزی | Jamileh Norouzi
Department of Cellular and Molecular Biology, Microbiology and Genetics, Faculty of Basic Sciences, Islamic Azad University, Research Sciences Branch, Tehran, Iran
گروه زیست شناسی سلولی و مولکولی، میکروبیولوژی و ژنتیک، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم تحقیقات، تهران، ایران
پروانه صفاریان | Parvaneh Saffarian Saffarian
Department of Cellular and Molecular Biology, Microbiology and Genetics, Faculty of Basic Sciences, Islamic Azad University, Research Sciences Branch, Tehran, Iran
گروه زیست شناسی سلولی و مولکولی، میکروبیولوژی و ژنتیک، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم تحقیقات، تهران، ایران
نشانی اینترنتی
http://pejouhesh.sbmu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-3806-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
میکروبشناسی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات