این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
طب داخلی روز، جلد ۲۸، شماره ۱، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی مروری بر نقش تغذیه در بیماری کرونا (COVID-۱۹)
چکیده فارسی مقاله در 12 دسامبر 2019، ویروس کرونا (SARS-Cov2) جدید در ووهان چین ظاهر شد و باعث شیوع یک بیماری همه‌گیر سندرم حاد تنفسی در انسان شد (COVID-19). در 25 ژانویه 2021، طبق گزارش COVID-Case Tracker توسط دانشگاه جان هاپکینز، تعداد مرگ‌های COVID-19 در جهان بالغ بر 2 میلیون نفر و تعداد موارد تأیید شده COVID-19 به بیش از 100 میلیون نفر رسید. بیماری همه‌گیر COVID-19 تأثیر گسترده‌ای بر سلامت انسان گذاشته و باعث ایجاد تغییرات ناگهانی در شیوه زندگی انسان‌ها از طریق فاصله اجتماعی و قرنطینه در خانه، با عواقب اجتماعی و اقتصادی شده است. بهینه‌سازی بهداشت عمومی در طی این بیماری همه‌گیر نه تنها به دانش علوم پزشکی و بیولوژیکی، بلکه به کلیه علوم مرتبط با سبک زندگی، مطالعات اجتماعی و رفتاری، از جمله عادات غذایی و سبک زندگی نیاز دارد. از جمله روشهایی که برای تقویت سیستم ایمنی در برابر ابتلا به انواع بیماریها از جمله کروناویروس میتواند بسیار حائز اهمیت باشد اصلاح تغذیه و پیروی از الگوی صحیح رژیم غذایی است. در زیر مروری کوتاه بر رابطه تغذیه و ویروس کرونا و همچنین نکات کلیدی برای افزایش سلامت تغذیه ای در این برهه از پاندمی کرونا آورده شده است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله سندرم حاد تنفسی، کرونا ویروس، پاندمی، تغذیه، سلامت، رژیم غذایی

عنوان انگلیسی A review of the role of nutrition during Covid-19 infection
چکیده انگلیسی مقاله On December 12, 2019, a new Severe acute respiratory syndrome coronavirus-2 (SARS-Cov-2) appeared in Wuhan, China, causing an outbreak of coronavirus disease 2019  (COVID-19). On January 25, 2021, the number of COVID-19 deaths worldwide reached 2 million and the number of COVID-19 confirmed cases reached more than 100 million, according to the COVID-Case Tracker by Johns Hopkins University. The pandemic of COVID-19 has a profound effect on human health and has caused sudden changes in human lifestyle through social distance and quarantine at home, with social and economic consequences. Optimizing public health during this pandemic requires not only knowledge of medical and biological sciences, but also all sciences related to lifestyle, social and behavioral studies, including eating habits and lifestyle. One of the methods that can be very important to strengthen the immune system against various diseases such as coronavirus is to modify nutrition and follow the correct diet pattern. The following article is a brief overview of the relationship between nutrition and the coronavirus, as well as key tips for increasing nutritional health at this time in the corona pandemic.  
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Acute Respiratory Syndrome, Coronavirus, Pandemic, Nutrition, Health, Diet

نویسندگان مقاله رباب معصوم بگلو | Robab Masoum Beglou
Nutritionist, Head of Nutrition, University of Tabriz, Tabriz, Iran.
کارشناس تغذیه، رئیس تغذیه دانشگاه تبریز، تبریز، ایران.

نیر کریمی | Nayyer Karimi
Department of Food Science and Technology, Faculty of agriculture, University of Tabriz, Tabriz, Iran.
گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز.

حسین صمدی کفیل | Hossein Samadi Kafil
Microbiologist, Drug Applied Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.
دکترای تخصصی میکروب شناسی، مرکز تحقیقات کاربردی داروئی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تبریز، ایران.


نشانی اینترنتی http://imtj.gmu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-3585-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده علوم پایه پزشکی
نوع مقاله منتشر شده مروری
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات