این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
طب داخلی روز
، جلد ۲۸، شماره ۱، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
اثرات دارچین بر ریسک فاکتورهای بیماریهای قلبی و عروقی
چکیده فارسی مقاله
مقدمه: باتوجه به عوارض و هزینه های بالای داروهای شیمیایی، امروزه استفاده از گیاهان دارویی در درمان بیماریها مورد توجه قرار گرفته است. دارچین به عنوان ادویه غذا و همچنین یکی از مفردات طب سنتی، به نظر می رسد اثرات مفیدی در پیشگیری و درمان بیماری ها داشته باشد. هدف از مقاله مروری حاضر بررسی اثرات محافظتی دارچین دربروز بیماری های قلبی و عروقی می باشد. روش کار: در این مطالعه مروری برای یافتن مقالات از کلید واژه های انگلیسیCinnamon, Cinnamomum, Cinnamaldehyde و Heart, Cardiac, Cardiomyopathy و همچنین از کلیدوژه های فارسی دارچین و قلب و عروق در عنوان و خلاصه مقاله استفاده شد. همچنین برای جستجوی منابع، از پایگاه های اطلاعاتی Web of Sciences (ISI), PubMed, Science Direct, Scopus, Google Scholar and SID بدون محدودیت زمان تا مارس 2021 استفاده شد. انواع مطالعات تجربی و بالینی، انسانی و حیوانی که با هدف بررسی اثر دارچین برجنبه های مختلف بیماری قلبی و عروقی بوده اند، وارد شدند. یافته ها: از مجموع 204 مقاله یافت شده در پایان جستجو، در نهایت 51 مقاله به طور کامل بررسی و از اطلاعات آن در این مطالعه مروری استفاده شد. در مقالات شده نهایی، نتایج مربوط به اثرات دارچین بر ریسک فاکتورهای بیماری های قلبی-عروقی از جمله بالابودن سطح چربی خون، پرفشاری خون و استرس اکسیداتیو مورد بررسی قرارگرفت. نتیجه گیری: نتایج اکثریت مطالعات انسانی و حیوانی حاکی از این بود که دارچین اثرات مفیدی در پیشگیری و درمان بیماری های قلبی و عروقی از طریق کاهش استرس اکسیداتیو و آپوپتوز ، و همچنین بهبود فشار خون و پارامترهای چربی خون دارد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
دارچین، بیماری قلبی و عروقی، فشارخون، چربی خون بالا، استرس اکسیداتیو
عنوان انگلیسی
The effects of cinnamon on risk factors of cardiovascular disease
چکیده انگلیسی مقاله
Introduction: Herbal medicine is being considered today due to the side effects and high prices of chemical medicines. Cinnamon appears to be effective in the prevention and treatment of a variety of diseases, both as a food spice and in traditional medicine. We attempted to collect the effects of cinnamon on the occurrence of cardiovascular disorders and their related parameters in this review. Methods: In this review study, the English keywords; Cinnamon, Cinnamomum, Cinnamaldehyde, Cardiac, Cardiomyopathy, and Heart, as well as the Persian keywords Cinnamon and Cardiovascular in the title and abstract of the papers, were used to search papers for this analysis report. The Web of Sciences (ISI), PubMed, Science Direct, Scopus, Google Scholar, and SID databases were searched for papers, with no time limit until March 2021. A variety of experimental and clinical human and animal studies were enrolled to investigate the effect of cinnamon on various aspects of cardiovascular disease. Results: Out of a total of 205 articles found at the end of the search, 51 were thoroughly analyzed and their data was included in this review report. In the final papers, the results related to the effects of cinnamon on the risk factors of cardiovascular diseases such as hyperlipidemia, hypertension and oxidative stress were investigated. Conclusion: The majority of human and animal studies showed that cinnamon may prevent and treat cardiovascular disease by lowering oxidative stress, as well as by improving blood pressure and blood lipid parameters.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Cinnamon, Cardiovascular Disease, Blood Pressure, Hyperlipidemia, Oxidative Stress
نویسندگان مقاله
مریم فرازنده | Maryam Farazande
Department of Physiology, Faculty of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran.
گروه فیزیولوژی،دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران.
صادق شباب | Sadegh Shabab
Department of Physiology, Faculty of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran.
گروه فیزیولوژی-دانشکده پزشکی- دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران.
مریم محمودآبادی | Maryam Mahmoudabady
Department of Physiology, Faculty of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran.
گروه فیزیولوژی-دانشکده پزشکی- دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران.
زهرا غلام نژاد | Zahra Gholamnezhad
Department of Physiology, Faculty of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran.
گروه فیزیولوژی-دانشکده پزشکی- دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران.
نشانی اینترنتی
http://imtj.gmu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-3626-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
فیزیولوژی پزشکی
نوع مقاله منتشر شده
مروری
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات