این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 7 دی 1404
مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
، جلد ۲۷، شماره ۴، صفحات ۳۹۷-۴۰۰
عنوان فارسی
نامه به سردبیر: ارتباط بین چای سفید و متابولیسم بافت چربی: اهمیّت و ضرورت تحقیقات در آینده در زمینه تأثیر چای سفید بر اکسیداسیون چربی در مقایسه با دیگر چایها
چکیده فارسی مقاله
چاقی یک بیماری چند عاملی پیچیده است. شیوع اضافه وزن و چاقی در سراسر جهان از سال 1980 دو برابر شده است تا حدی که تقریباً یک سوم جمعیت جهان اکنون به عنوان افراد دارای اضافه وزن یا چاق طبقه بندی میشوند. از طرفی، محقّقین علوم ورزشی برای جلوگیری از شیوع بیشتر این اپیدمی فعّالیتهای ورزشی را پیشنهاد کردهاند. همچنین در کنار فعّالیت ورزشی استفاده از مکملهای چربیسوز طبیعی مانند: چای سبز توانست نظر افراد زیادی را به خود جلب کند. اما به تازگی چای سفید در بعضی از تحقیقات داخلی و خارجی توانست نشان دهد که مانند چای سبز و حتّی بهتر از آن پتانسیل اکسیداسیون چربی را خواهد داشت. بنابراین، میتوان پیشنهاد کرد محقّقان با انجام تحقیقات بیشتر در ارتباط با مقایسه چای سبز و سفید و اثرات آن بر شاخصهای مرتبط با چاقی، شکاف علمی را پر نمایند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
اکسیداسیون چربی، چای سبز، چای سفید
عنوان انگلیسی
Relationship between white tea and adipose tissue metabolism: The importance and necessity of future research regarding the effect of white tea on fat oxidation, compared to other Kinds of tea: Letter to the Editor
چکیده انگلیسی مقاله
Obesity is a complex multifactorial disease. The worldwide prevalence of obesity has doubled since 1980 to an extent that nearly a third of the world's population is now classified as overweight or obese. On the other hand, sports scientists have suggested exercise for the prevention of further spread of this disease. In addition to exercise, the use of natural fat-burning supplements, such as green tea, has attracted a lot of attention during the recent years. However, the results of some domestic and foreign research have shown that fat-burning potential of white tea is the same or superior to that of green tea. Therefore, it is suggested that researchers compare green and white tea in terms of their effects on obesity-related indicators.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Fat oxidation, Green tea, White tea
نویسندگان مقاله
امیرحسین احمدی حکمتی کار | Amir Hossein Ahmadi Hekmatikar
Physical Education Department Faculty of Humanities,Tarbiat Modares University, Tehran, Iran.
گروه تربیت بدنی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
نشانی اینترنتی
http://journal.bums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2912-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
فیزیولوژی ورزشی
نوع مقاله منتشر شده
نامه به سردبیر
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات